• چهار شنبه 26 دی 1403
  • الأرْبِعَاء 15 رجب 1446
  • 2025 Jan 15
پنج شنبه 5 مهر 1403
کد مطلب : 235877
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/Z4JP2
+
-

تخم‌مرغ‌هایی با زرده سفید

تخم‌مرغ‌هایی با زرده سفید

اگر شما هم در یکی از همین شبکه‌های اجتماعی، تصویر تخم‌مرغ پخته‌شده‌ای را به اشتراک بگذارید که از وسط‌ به دو نیم شده باشد، بعید است مورد توجه کاربران قرار گیرد، اما این روزها تصاویری از تخم‌مرغ‌های پخته شده بسیار مورد توجه کاربران ژاپنی قرار گرفته و به شکلی عجیب در شبکه‌های اجتماعی این کشور دست به‌دست می‌شود. دلیلش هم روشن است: زرده تخم‌مرغ‌های پخته‌شده، درست به اندازه سفیده‌های اطرافش، سفید‌اند!
این پست را «تسودا جونکو»، سردبیر یکی از نشریات ژاپنی به اشتراک گذاشت و در شرح تصویر آن ذکر کرد که عکس‌ها واقعی‌اند؛ اما او اعتراف کرد که از محل زندگی اینگونه از مرغ‌هایی که تخم‌مرغ‌هایی با زرده سفید تولید می‌کنند، بی‌اطلاع است. ابتدا کاربران ژاپنی تصور می‌کردند این تصاویر عجیب با استفاده از ابزارهایی مثل هوش مصنوعی و یا نرم‌افزارهای ویرایش عکس تهیه شده و واقعی نیستند؛ اما یک کامنت از فردی ناشناس، تکلیف همه را روشن کرد.
در آن کامنت، شرح داده شده بود که مرغ‌هایی که زرده سفید تولید می‌کنند به‌عنوان «شیروتاما» شناخته می‌شوند و در مزرعه باغبانی «ناکوراما» در شهر «اوکیناوا» در جنوب ژاپن زندگی می‌کنند. در مورد رنگ زرده غیرمعمول هم شرح داده بود که همه خوراک مرغ‌های این مزرعه، محصولاتی از برنج هستند که باعث می‌شود زرده‌ها در هنگام پخت، سفید شوند. از این تخم‌مرغ‌ها در آن منطقه، برای پخت املت برنج ونوعی غذا به نام  تاماگواکی استفاده می‌شود.‌

 

این خبر را به اشتراک بگذارید