خوردنی مجلسی با ترکیب تخممرغ و نمک
روش تهیه
1. تخممرغ را بشکنید. سپس داخل تخممرغ در مقدار بسیار کم نمک بریزید. یک قابلمه یا تابه بزرگتر از ظرف قالب انتخاب کنید. داخل آن آب بریزید بهگونهای که اگر قالب را در آن قرار دادید، آب وارد قالب نشود(به شیوه تهیه کیک فنجانی).
2. ته قابلمه یا تابه نعلبکی یا بشقاب بگذارید. سپس روی شعله قرار دهید تا آب به مرحله جوشیدن برسد. در این مرحله قالب سیلیکونی را چرب کنید و تخممرغ هم زده را در آن بریزید. در ادامه قالب حاوی مواد را داخل قابلمه بگذارید. پس از چند دقیقه ماده غذایی آماده است و میتوانید داخل ظرفی سرو کنید.
نکـته
اگر روغن زیاد باشد تخممرغ سوراخ میشود. همچنین میتوان به تعداد مهمانان قالبها را بیشتر یا از قالب چندتایی استفاده کرد.
روش تهیه
1. سفیده و زرده را از هم جدا کنید. سفیده را هم بزنید تا پف کند.
2. درون تابه یک ورقه روغنی قرار دهید. مواد را روی آن بریزید و یک حفره کوچک در میان آن ایجاد کنید. سپس ۴ دقیقه درون فر با دمای ۲۵۰درجه بگذارید.
3. زرده تخممرغ را در حفرهای که در مرکز ابر ایجاد کردهاید بگذارید و دوباره ۲دقیقه دیگر قرار دهید تا بپزد. تخممرغ را روی توری قرار دهید و اسفناج را اضافه کنید.
4. در نهایت مواد را با کمی پنیر چدار تزئین کنید و بهصورت رول آن را بپیچید.
نکـته
به محض تغییر رنگ زرده، آن را از فر خارج کنید.