کوکوی کدو و ریحان با طعم سیر
آمادهسازی: 30دقیقه
تعداد نفرات: 6نفر
مواد لازم
تخممرغ: 10عدد کدو سبز: 10عدد پیاز: یک عدد
سیبزمینی بزرگ: یک عدد سیر لهشده: 4حبه کره: یک قاشق غذاخوری ریحان خردشده: نصف پیمانه پنیر پارمسان: 100گرم
روش تهیه
1.کدوها را از طول دو نیم کنید و در تابهای با کره سرخ کنید. حواستان باشد که کدو خیلی زود نرم میشود پس لازم نیست زیاد روی حرارت بماند.
2.پیاز خردشده و سیر را در تابهای دیگر تفت دهید.سیبزمینیهای رندهشده را هم به این مواد اضافه کنید و اجازه دهید مواد با هم سرخ شوند.
3.تخممرغها را در ظرفی بشکنید و همراه نمک و فلفل خوب هم بزنید. ریحان و نیمی از پنیر پارمسان را به مخلوط تخممرغ اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
4.مخلوط تخممرغی را روی موادی که در تابه تفت خوردهاند بریزید و مواد را بهآرامی با هم ترکیب کنید.سطح مواد را در تابه صاف کنید.
5.تکههای کدو سبز را مانند عقربههای ساعت روی مواد بچینید. بقیه پنیر پارمسان را هم روی کدوها بریزید. 10دقیقه صبر کنید تا کوکو کاملا مغزپخت شود. بعد میتوانید آن را برش بدهید و سرو کنید.
نکـته
برای اینکه کوکو وارفته نشود، بهتر است آب سیبزمینی را بعد از رنده کردن بگیرید.