ویژه رژیمیها
روش تهیه
۱: اسفناجها را خرد کنید. کره را داخل تابه بریزید تا به حالت مایع درآید. سپس اسفناجها را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
۲: تخممرغها را داخل یک کاسه بشکنید، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به آنها اضافه کرده و با چنگال هم بزنید.
۳: تخممرغها را روی اسفناج بریزید. در ادامه بگذارید تا املت سفت و منسجم شود.
۴: پس از اینکه املت تقریبا پخته شد پودر پاپریکا را روی آن بریزید.
نکـته
مصرف این املت باعث کاهش فشارخون، کنترل قند خون و کاهش سطح کلسترول خون شده و در نتیجه از بیماریهای قلبی جلوگیری میکند.
روش تهیه
1. تخممرغها را داخل کاسهای بشکنید، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. با چنگال همبزنید تا تخممرغها کف کنند. داخل تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس تخممرغهای زدهشده را داخل تابه بریزید و پخش کنید.
2. نخودفرنگیهای پخته شده را روی تخممرغها بریزید و تابه را کمی تکان دهید تا نخودسبزها پخش شوند. صبر کنید تا املت خودش را بگیرد. پس از اینکه املت سفت شد، آن را تا نیمه تا کنید. بگذارید تا یک طرف املت طلایی شود. سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود.
نکـته
درصورت تمایل میتوانید اسفناج و گوجهفرنگی را نیز به املت نخودسبز بیفزایید.