
دریافت ویتامین با انواع سوپ

یکی از غذاهای مناسب برای فصل پاییز انواع سوپهاست، مرکب از حبوبات یا غلات و همچنین سبزیجاتی مانند هویج، جعفری و تره. این غذا پروتئین، قند و بخشی از فیبرها و ویتامینهای موردنیاز بدن برای فصل پاییز را تامین میکند. در واقع غذا مکمل یا نیمهمکملی است که از آب کافی برخوردار است و حلال لازم را برای جذب مواد غذایی در اختیار دارد. اگر خوب تهیه و پخته شود حتی میتواند بهعنوان غذای کامل نیز درنظر گرفته شود. ازجمله معروفترین سوپهای این فصل سوپ گوجه، سوپ سبزیجات و گوشت چرخکرده، سوپ کدو حلوایی و... است.
سوپ گوجه را میتوانید با هویج، پیاز، سیر، گوجه و آب گوشت درست کنید و در عرض یک ساعت یک غذای خوشمزه و مقوی داشته باشید.
سوپ سبزیها و گوشت چرخکرده هم حاوی سبزی های زیاد و مفید و گوشت قرمز است و یک وعده غذایی بسیار مقوی و عالی به شمار میرود.
سوپ کدو حلوایی شاید آشناترین و سادهترین سوپ فصل پاییز باشد. این سوپ با کدو حلوایی برشته درست میشود و رنگ زیبای آن هم بهدلیل وجود کاروتن فراوان موجود در کدو حلوایی ایجاد میشود. در صنایع غذایی این ماده بهعنوان رنگ طبیعی و آنتیاکسیدان و همچنین تقویت سیستم ایمنی مورد استفاده قرار میگیرد.
سوپ عدس یا عدسی یکی از پراقبالترین سوپهای پاییزی است که دستورالعملی ساده و حداقلی دارد، اما در عین حال مزه آن فوقالعاده است.
سوپ سبزی های پاییزی یک وعده گیاهی رژیمی سالم است که سبزیجات مخصوص این فصل (کدو حلوایی، تره فرنگی، هویج، زردک، کیل و گیاهان معطر) را داخل خود دارد. یک سوپ سرشار از آنتیاکسیدان و فیبر هم به شمار میرود.
سوپ هویج و گشنیز هم یک سوپ کلاسیک برای این فصل است. این سوپ تندی خود را از هالوپینو و شیرینی را از هویجهای برشته دارد. گشنیز هم یک طعم عالی به آن میدهد.