قهوه برای شبی بلند و خوش
همزمان با بالا آمدن ماه در آسمان شب، مجال سر خاراندن از کف خوراکپزان این گذر خوردنی میرود. مشتریها یکی پس از دیگری میآیند و سفارشهای خود از فستفودهای 70 تا 350هزار تومانی، خوراکهای ایرانی و محلی 100 تا 250هزار تومانی و نوشیدنیهای 50 تا 160هزار تومانی را نزد صندوقداران گرم و گیرای غرفهها ثبت میکنند. اغلبشان ترجیح دارند شبخوری و شبگردی را با فنجانی قهوه خوش و بلند سازند؛ از این روست که در این وقت مقابل کافهغرفهها، جمعیت جوش و خروش میزند و احسان و دوستانش یک دست به دانههای عربیکا و روبوستا و دست دیگر به تولید محتوای آنلاین برای صفحه پرفالوئرشان در شبکهای مجازی میبرند. حلیمهخانم هم یکی از غرفهداران دست و پنجهدار گذر است که گردشگران او را به عادتهای ساده و صمیمیای که دارد، میشناسند؛ پیچاندن چادر رنگی به کمر، بستن لچکی به پیشانی و بالا بردن صدای موسیقی بیکلام و شاد تا آنجا که شور و شوق به دل رهگذران افتد. البته پیش از اینها دستپخت حلیمهخانم است که آوازهاش را چرخانده است. پلو و چلوهای خوشبووبرنگ محلی را چنان درون دیگ و دیگچههایش به بار و پز میاندازد و در ظروف قدیمی و سنتی سرو میکند که مشتریان «مامانپز» بودن را بهترین و کاملترین توصیف و تحسین برایش میدانند.