• یکشنبه 27 خرداد 1403
  • الأحَد 9 ذی الحجه 1445
  • 2024 Jun 16
شنبه 5 خرداد 1403
کد مطلب : 225927
+
-

چند روش برای فریز کردن سبزی ها

شیوه اول:
 فریز کردن برگ‌ ها به صورت جداگانه
1. اگر باغچه کوچکی برای کشت گیاهان خوراکی و سبزی‌ های برگی دارید، در زمان برداشت به یاد داشته باشید که همیشه سراغ تازه‌ ترین و سالم ترین برگ‌ ها باشید.
2. برگ‌ ها را بشویید. با استفاده از دستمال کاغذی حوله‌ ای برگ‌ها را خشک کنید.
3.برگ‌‌های جدا شده را روی یک سینی کوچک تمیز یا کاغذ شیرینی پزی پهن کنید.
4. برگ‌‌ها را درون ظرف در بسته‌ای قرار دهید که هوا به درون آن نفوذ نکند سپس درون فریزر نگهداری کنید.
شیو ه دوم:
به شکل تکه‌ های یخ
1.برای این شیوه سالم‌ ترین و تازه‌ ترین برگ‌‌ها را جدا کنید.
2. اگر قرار است سبزی را به صورت خرد شده در غذا استفاده کنید، آن را پیش از فریز کردن خرد کنید چرا که برگ‌‌های فریز شده در این روش، بعد از آب شدن حالت خمیری و شل پیدا می‌کنند.
3.یک یا دو برگ از سبزی مورد نظر یا یک قاشق از خرد شده آن را درون هر حفره و مکعب از قالب یخ قرار دهید.
4.نیمی از قالب یخ را با آب پر کنید و مطمئن شوید که برگ‌ ها تا حد ممکن درون آب قرار گرفته باشند سپس قالب یخ نیمه پر را درون فریزر قرار دهید.

این خبر را به اشتراک بگذارید