چطور با سبزیهای کوهی آش بپزیم؟
طبیعت بهاری در دیگ خانگی
پریسا نوری
هرسال در فصل بهار کوهها و دشتها پر میشوند از گیاهان خودرو و صحرایی ازجمله والک، شنگ، ریواس و... که اغلب خاصیت فراوانی دارند. علاوه بر خواص دارویی این گیاهان، از آنها در تهیه انواع غذاها از جمله آش، پلو، کوکو و... استفاده میشود. در ادامه روش تهیه چند آش خوشطعم را که با سبزیهای کوهی در دل طبیعت و کوهپایههای اطراف تهران تهیه میشود، مرور کردهایم. این سبزیها اغلب در بساط دستفروشان حوالی کوهپایهها پیدا میشوند، اما اگر میخواهید خودتان آنها را بچینید مراقب باشید به بوته و ریشهشان آسیب نزنید یا برای این کار از افرادی که مهارت کافی دارند، کمک بگیرید.
در همینه زمینه :