• یکشنبه 27 خرداد 1403
  • الأحَد 9 ذی الحجه 1445
  • 2024 Jun 16
شنبه 5 خرداد 1403
کد مطلب : 225926
+
-

همه چیز درباره سبزی آش؟

فرقی نمی‌کند چه آشی درست می‌کنید. در همه آش‌ها سبزی پایه و جزو اصلی غذا به‌حساب می‌آید که نه‌تنها ویتامین و مواد مغذی فراوانی را به آن می‌افزاید، بلکه طعم و عطر آش معمولا از انواع سبزی استفاده شده در آن تامین می‌شود. اما ترکیب، مقدار و چگونگی استفاده سبزی در آش هم نکات و ریزه‌کاری‌هایی دارد که دانستنش برای هر آشپزی لازم است.

سبزی آش معمولا شامل اسفناج، تره، جعفری و گشنیز به نسبت برابر است. اگر می‌خواهید آش لعاب بیشتری داشته باشد، باید مقدار اسفناج را افزایش دهید  و درصورتی که طعم آش برایتان مهم‌تر است، مقدار تره را بیشتر کنید.
 نکته مهم دیگر در سبزی‌ آش، اندازه خردکردن آن است. سبزی نباید خیلی ریز خرد شود. بهتر است در آش سبزی دیده شود. معمولا سبزی آش را به قطعات یک تا یک و نیم سانتی‌متری خرد می‌کنند.
 سبزی‌‌ آش برخلاف سبزی خورشی به سرخ‌کردن احتیاج ندارد.
 متناسب با ذائقه‌تان می‌توانید سبزی آش را کم و زیاد کنید، اما معمولا حدود یک کیلوگرم سبزی آش برای 10نفر مناسب است.
 بعد از اضافه کردن سبزی به مواد، در قابلمه را نبندید،چون در این صورت رنگ سبزی تیره می‌شود که در نتیجه آش خوش‌رنگ نخواهد شد.
 زمان اضافه‌کردن سبزی آش درست بعد از پخت حبوبات است.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید