از اردیبهشتماه ۱۴۰۱ نانهای حجیم و صنعتی از چرخه دریافت آرد یارانهای خارج شدند. این موضوع باعث افزایش قیمت نانهای فانتزی شد. حالا رئیس اتحادیه تولیدکنندگان نانهای فانتزی (حجیم و نیمهحجیم) تهران میگوید قیمت نانهای حجیم بعد ازماه مبارک رمضان تغییر خواهد کرد.
محمدجواد کرمی در مورد قیمت نانهای فانتزی در سال جدید به همشهری میگوید: با توجه به اینکه قیمت مواد اولیه مصرفی ما افزایش یافته است، بر همین اساس بعد ازماه مبارک رمضان آنالیزهای لازم انجام میشود و در مورد تغییر قیمت نانهای فانتزی تصمیمگیری و قیمتهای جدید اعلام خواهد شد.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان نانهای فانتزی با بیان اینکه قیمت نانهای حجیم و صنعتی از ۲ سال قبل تغییر نکرده است، میافزاید: در حال حاضر یک قرص نان باگت ساندویچی ۱۰ هزار تومان است که قیمت اصلی آن نیست و قیمت ۲ سال پیش است. قیمتها باید پارسال تغییر میکرد. با توجه به شرایط موجود در جامعه ما سعی کردیم که دست نگه داریم، ولی با توجه به اینکه قیمت مواد اولیه مصرفی نسبت به سالها و حتی ماههای اخیر بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ درصد افزایش پیدا کرده است و برای اینکه کارگاههای تولیدی تعطیل نشوند باید قیمت جدید بدهیم. کرمی در مورد مواد اولیه مورد نیاز در تهیه نانهای فانتزی میگوید: برای هر کیسه آرد ما ۶۵۰ هزار تومان پول میدهیم که رقم بالایی است. علاوه بر آرد، قیمت بهبوددهندهها، روغن و شکر هم افزایش یافته است؛ بهطوری که در این میان ما مادهای مانند کنجد را لاکچری میدانیم و اصلا قیمت آن را حساب نمیکنیم.
با آن که انتظار میرفت با گرانی نانهای صنعتی، مصرف نانهای ساندویچی و فانتزی کاهش یابد، اما رئیس اتحادیه تولیدکنندگان نانهای فانتزی میگوید: تقاضا برای نانهای فانتزی کم نشده است. کرمی میگوید: با توجه به تغییر سبک زندگی مردم، خیلیها بهدنبال مصرف نانهای سالم و ارگانیک هستند و به این نتیجه رسیدهاند که نانهای حجیم در مقایسه با نانهای سنتی سالمتر است. بر همین اساس تقاضا برای خرید نانهای حجیم زیاد شده است. او در پاسخ به این سؤال که ممکن است افزایش قیمت، تقاضا را کاهشی کند؟ بیان میکند: خیر، چون مردم آگاهند که نانهای سالمترند و هزینه و وقت بیشتری برای پخت آنها صرف شده است؛ بر همین اساس هم قیمت این نانها بهخاطر هزینه بالای آرد، مواد اولیه و سلامت نان بالاتر است.
تغییر قیمت نان فانتزی بعد از 2 سال
در همینه زمینه :