• یکشنبه 4 آذر 1403
  • الأحَد 22 جمادی الاول 1446
  • 2024 Nov 24
شنبه 18 فروردین 1403
کد مطلب : 221765
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/KOoV8
+
-

مراقب صبحانه‌های به ظاهر سالم باشید

درحالی‌که بیشتر ما سعی می‌کنیم روز خود را با یک صبحانه سالم آغاز کنیم، اما آیا واقعا همه گزینه‌هایی که برای صبحانه انتخاب می‌کنیم سالم هستند؟ در این مطلب به چند صبحانه رایج اشاره می‌کنیم که ظاهرا سالم اما در واقع مضر هستند.

آبمیوه
آبمیوه‌ها اغلب به‌عنوان یک گزینه صبحانه سالم در نظر گرفته می‌شوند؛ زیرا سرشار از مواد مغذی به‌دست آمده از میوه‌های تازه هستند. اما تعجب خواهید کرد اگر بدانید که فقط یک لیوان آب میوه پر از ساکارز و فروکتوز است که ممکن است سطح قند را نیز افزایش دهد. علاوه بر این، کمبود فیبر، آن را به یک انتخاب ضعیف تبدیل می‌کند. اگر می‌خواهید دریافت آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌ها را در رژیم غذایی تقویت کنید، بهتر است برای صبحانه از میوه‌های تازه استفاده شود تا مقداری فیبر سالم به رژیم غذایی اضافه کنید.

رشته فرنگی (نودل)
رشته فرنگی اغلب با سرخ‌کردن رشته‌های خمیر درست می‌شود؛ بنابراین فرایند سرخ‌کردن آن را ناسالم می‌کند. مخصوصا وقتی دوباره با روغن، سبزیجات و ادویه جات پخته شود. بنابراین بهتر است از مصرف نودل در صبح خودداری کنید؛ زیرا وجود چربی‌ها، گلوتن و کربوهیدرات‌ها با هم منجر به افزایش وزن می‌شود.

ماست طعم دار
ماست‌های طعم‌دار بسته‌بندی شده ممکن است گزینه‌ای لذیذ برای ترکیب با جو، موسلی یا گرانولا به‌عنوان یک صبحانه سالم به‌نظر برسند، اما این ماست‌های طعم‌دار با افزودن طعم‌های مصنوعی، قندهای تصفیه‌شده و مواد نگهدارنده ساخته می‌شوند. خوردن منظم آنها ممکن است منجر به مصرف بیش از حد قند شود که خطر ابتلا به چاقی، دیابت و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد.

گرانولا
گرانولا یکی از خوشمزه‌ترین اجزای مخلوط غلات، میوه‌های خشک و آجیل است، اما تعجب خواهید کرد اگر بدانید که این طعم شیرین و بافت ترد با افزودن قسمت‌هایی از تخم‌مرغ، مواد افزودنی و شکر به‌دست می‌آید که منجر به افزایش ناگهانی سطح قند بدن شده و باعث می‌شود بعد از مدتی احساس خستگی کنید.

کورن فلکس (برگه ذرت)
کورن فلکس (برگه ذرت) یکی از محبوب‌ترین گزینه‌های صبحانه در سراسر دنیاست، اما اگر بدانید که این گزینه آسان بسیار فرآوری و تصفیه شده و حاوی شکر و نمک اضافه شده است، ناامید خواهید شد. در واقع، فرآوری دانه‌های ذرت، فیبر و مواد مغذی ضروری مانند ویتامین‌ها و مواد معدنی را کم می‌کند.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید