• جمعه 14 اردیبهشت 1403
  • الْجُمْعَة 24 شوال 1445
  • 2024 May 03
دو شنبه 21 اسفند 1402
کد مطلب : 220634
+
-

چ‍‍ند خوردنی چرب و شی‍‍ری‍‍ن از طعام

دغدغه
چ‍‍ند خوردنی چرب و شی‍‍ری‍‍ن از طعام

یک روز دیگر بیشتر تا شروع‌ ماه پر برکت رمضان نمانده و جماعت عظیم روزه‌داران در اقصی نقاط جهان بر سر سفره بزرگ خداوند می‌نشینند تا هر کدام بسته به توان خود، از این‌ ماه پر برکت متنعم شوند. از آنجایی که تغذیه‌ سالم در ‌ماه مبارک رمضان از اهمیت زیادی برخوردار است، در آستانه آغاز این ماه، وزارت بهداشت برای حفظ یک الگوی صحیح غذایی توصیه‌هایی کرده که در ادامه می‌خوانید:
   یک اصل کلی در مورد تغذیه آن است که تمامی گروه‌های اصلی غذایی (به ویژه 5گروه نان و غلات، سبزی‌ها، میوه‌ها، لبنیات و گوشت‌ها ) باید در 3وعده سحری، افطار و شام به مقدار کافی دریافت شود.
  حتما در فاصله افطار تا سحر 6 تا 8 لیوان آب بنوشید.
  در وعده سحری 2عدد خرما، شیر، نان سبوس‌دار (سنگک، تافتون، بربری، نان جو کامل و سایر نان‌های سبوس‌دار) 2عدد گردو، یک عدد تخم مرغ و 2عدد میوه فصل استفاده شود.
   استفاده از لیموترش تازه در وعده سحری به‌منظور پیشگیری از احساس تشنگی در ساعات بعدی روز مفید است.
   از مصرف غذاهای حجیم، خیلی چرب و خیلی شیرین به هنگام سحری پرهیز کنید.
  در فاصله بین وعده افطار و سحری، 2 تا 3 واحد میوه فصل مصرف شود تا فیبر لازم به بدن رسیده و از ایجاد یبوست پیشگیری شود.
   در وعده افطار بهتر است 2 عدد خرما، یک لیوان شیر ولرم (نه داغ و نه سرد)، آب جوشیده ولرم، سبزی خوردن تازه، پنیر، نان سبوس‌دار، مربا، یا شله زرد، بیسکوئیت سبوس‌دار، چای کم رنگ، سبزی خوردن و یا خیار و گوجه مصرف شود.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید
در همینه زمینه :