![از چای تیله ای تا کافل](/img/newspaper_pages/1402/11-bahman/24/farhang/20-01.jpg)
دنیای شگفت انگیز خوراکی های ابداعی
از چای تیله ای تا کافل
![از چای تیله ای تا کافل](/img/newspaper_pages/1402/11-bahman/24/farhang/20-01.jpg)
فاطمه عباسی
از زمان اختراع یخچال ها، قوطی ها و اجاق های مایکروویو، چیزهای زیادی تغییر کرده است. ما هر روز غذا می خوریم، بنابراین طبیعتاً صنعت غذا همیشه در حال حرکت و پیشرفت است و سعی می کند محصول جدید درخشانی را اختراع کند که حتی سرسخت ترین ذائقه ها را هم تحت تأثیر قرار دهد. برخی از اختراعات آن زیبا و خوشمزه است، در حالی که برخی دیگر انگار متعلق به یک فیلم علمی-تخیلی آینده نگر هستند که در آن شکلات به جای قهوه ای، صورتی است و دونات ها می توانند در تاریکی مانند درخت کریسمس بدرخشند. بد نیست با چند مورد از خوراکی هایی که به تازگی، در دنیا و کشور خودمان اختراع شده اند آشنا شوید.
در همینه زمینه :