طعم آتش
در روز جهانی سس تند با داغ ترین و آتشین ترین چاشنی های خوراکی دنیا آشنا شوید
فاطمه عباسی
در بین تمامی مناسبتهای جالبی که در تقویم جهانی وجود دارد، امروز (22ژانویه) با عنوان روز جهانی «سس تند» ثبت شده است. اصلا وقتی درباره ذائقه غذایی تند صحبت میشود، یک نقطه مشترک بین طرفداران وجود دارد و آن هم استفاده از تندترین سسهای دنیا و ادویه سینوس پاک کن و اشکآور است که خوردن آنها کار هرکسی نیست. سس تند از کرهجنوبی گرفته تا آمریکای جنوبی یک خوراکی همیشه حاضر روی تمام میزهای غذاست و این ترکیبات فلفلدار درست مانند اسکناس یا جلد گذرنامههای شما حرفهای زیادی برای گفتن در مورد اصلیت خود و ناحیهای که از آن میآیند، دارند. اگر تا به امروز فکر میکردید که تندترین سسها از سرزمین هندوستان میآیند، این گزارش تصویری به شما نشان میدهد کشورهای دیگری هم هستند که گوی رقابت را از هند ربودهاند.
در همینه زمینه :