سفر به دنیای خوراکیها در گیلان
شهر رشت و استان گیلان را جز طبیعت و آب و هوای معرکهای که دارد، به غذاهای خوشمزه و فوقالعادهاش میشناسند، از کتهکباب و زیتونپرورده بگیر تا مرغ شکم پر و میرزاقاسمی. غذاهای گیلانی طرفداران زیادی دارد و بههمین علت هم رشت عنوان شهر خلاق خوراک یونسکو را دریافت کرده و گیلان به یکی از مقاصد بارز گردشگری غذا تبدیل شده است. تا همین حالا هم ۴۰۰ غذای محلی در گیلان شناسایی شده و ۳۵ غذا در فهرست ملی ثبتشده است. این ویژگیهای استان گیلان سبب شد «بزرگترین رویداد خوراک ایران» با عنوان «گیلخوراک» با همکاری شهرداری و شورای اسلامی رشت واداره کل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری گیلان در تالار مرکزی رشت برگزار شود تا مردم و گردشگران بیشتر با غذاهای محلی آشنا شوند. این رویداد آخر هفتهگذشته با نمایش غذاها، دسرها و ترشیهای محلی گیلان با حضور ۶۰ رستوراندار و ۳۰ خبرنگار از 6 کشور در 2 بخش دانشجویی و با هدف «احیای غذاهای فراموششده محلی» و معرفی فرهنگ غذای گیلان برپا شد.