• پنج شنبه 27 اردیبهشت 1403
  • الْخَمِيس 8 ذی القعده 1445
  • 2024 May 16
دو شنبه 4 دی 1402
کد مطلب : 213389
+
-

برای نخستین‌بار تولید شیرفراویژه حاوی آغوز

خبر خوب اینکه برای نخستین بار در ایران، دانش‌بنیان‌ها موفق شده‌اند که شیر فراویژه حاوی آغوز   تولید کنند. به‌گفته حسن نیلی، معاون ویروس‌شناسی دانشگاه اصفهان، «شیوه پاستوریزاسیون این محصول به‌گونه‌ای است که پروتئین‌ها، ترکیبات زیست فعال و آنتی‌بادی‌های آن حفظ می‌شوند و استفاده از این شیر برای تمام افراد سالم و افرادی که در معرض انواع بیماری‌های گوناگون قرار دارند می‌تواند کاربرد داشته باشد.» به‌گفته وی و به نقل از ایسنا، در ترکیبات این نوع شیر، علاوه بر لاکتوفرین، لاکتوپراکسیداز، لایزوزیم، عوامل رشد، آنتی اکسیدان‌هایی مانند ویتامین‌های A، D، E و بسیاری از دیگر پروتئین‌ها و ترکیبات زیست فعال، انواعی از آنتی بادی‌ها وجود دارند. تحقیقات لازم برای تولید این محصول، از سال1399 شروع شده و مرکز ویروس‌شناسی دانشگاه اصفهان، معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان در آن مشارکت داشته‌اند.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید