• چهار شنبه 6 تیر 1403
  • الأرْبِعَاء 19 ذی الحجه 1445
  • 2024 Jun 26
دو شنبه 20 آذر 1402
کد مطلب : 212023
+
-

ثبت خاویار طلایی به نام چهارمحال و بختیاری

خاویار، زرد و طلایی رنگ است که به‌نظر غذایی لوکس و گران می‌آید. حالا خبر می‌رسد که تولید خاویار طلایی در چهارمحال و بختیاری برای نخستین بار در کشور بومی‌سازی شده است و صادرات سالانه ۲۰۰تن به روسیه، ارمنستان، آذربایجان و حوزه خلیج‌فارس را به همراه دارد.
به گزارش همشهری، خاویار طلایی به نام آسترا هم مشهور است و هر دانه خاویار طلایی با طعمی آجیلی شروع و به شوری ختم می‌شود. چهارمحال و بختیاری با پرورش ۲۵هزار تن ماهی سردابی رتبه نخست کشور را دارد و ظرفیت بالقوه‌ای برای تولید خاویار طلایی دارد.
در این استان با بسته‌بندی خاویار طلایی و صادرات آن برای بیش از ۱۰۰نفر اشتغال‌زایی در تنها واحد تولیدی شده است. تا‌کنون ۱۱۰تن از این محصول صادر شده است که این رقم تا پایان سال به ۲۰۰تن می‌رسد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید