خاویار، زرد و طلایی رنگ است که بهنظر غذایی لوکس و گران میآید. حالا خبر میرسد که تولید خاویار طلایی در چهارمحال و بختیاری برای نخستین بار در کشور بومیسازی شده است و صادرات سالانه ۲۰۰تن به روسیه، ارمنستان، آذربایجان و حوزه خلیجفارس را به همراه دارد.
به گزارش همشهری، خاویار طلایی به نام آسترا هم مشهور است و هر دانه خاویار طلایی با طعمی آجیلی شروع و به شوری ختم میشود. چهارمحال و بختیاری با پرورش ۲۵هزار تن ماهی سردابی رتبه نخست کشور را دارد و ظرفیت بالقوهای برای تولید خاویار طلایی دارد.
در این استان با بستهبندی خاویار طلایی و صادرات آن برای بیش از ۱۰۰نفر اشتغالزایی در تنها واحد تولیدی شده است. تاکنون ۱۱۰تن از این محصول صادر شده است که این رقم تا پایان سال به ۲۰۰تن میرسد.
دو شنبه 20 آذر 1402
کد مطلب :
212023
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved