بام محک
معرفی:بام محک شبها جذابتر است و امکان تماشای منظره زیبای شهر با نورهای رنگارنگ را فراهم میکند و دراینجا از آلودگیها و رنگهای خاکستری روز خبری نیست. این مکان در فصل پاییز نیز از زیبایی بیشتری برخوردار است و در کنار نردهها و صندلیهای بام میتوان زیباترین لحظهها را با نوشیدن یک نوشیدنی داغ در جو خنک آن گذراند بدون اینکه نگران تاریکی بود چون امنیت توسط نیروهای پلیس مستقر در کیوسک نیروی انتظامی تامین میشود. بنابراین میتوانید خانوادگی هم به این مکان مراجعه کنید. در محک، رستورانی وجود ندارد اما در مسیر منتهی به آن ونکافهها و کافههایی مستقر هستند که میتوانید خود را سیر کنید یا نوشیدنی گرم سفارش دهید. یا به محدوده جنوبی بام بروید و از رستورانهای اطراف آن استفاده کنید.
بوستان لاله
معرفی:محال است به بوستان لاله بروید و به بازارچه آن که در ضلع غربی بوستان جا خوش کرده، سر نزنید. اگر بگوییم این بازارچه که حالا به قطب گردشگری بوستان تبدیل شده پاتوق شکمگردی است بیراه نگفتهایم چون در آن انواع غذاهای خانگی و مامانپز، نظیر آش، کوکو، املت، سوسیستخممرغ، سمبوسه و فلافل و غذاهای محلی شمال ایران را پیدا میکنید. کافه کوچکی هم در میان اغذیهفروشیها وجود دارد که میتوانید چای، قهوه و نسکافه از آن سفارش دهید.
خیابان بابهمایون
معرفی:سالهاست به محلی برای گردشگری و خوشمزه خوری تهرانیها تبدیل شده؛ خیابانی که در دوران ناصرالدین شاه جایی برای برگزاری جشنها بود و به دستور او سنگفرش و اطرافش مغازهها ساخته شد. حالا چند سالی است این خیابان بهعنوان یک گذر گردشگری، مقصد بسیاری از شهروندان است که دوست دارند در یک مکان تاریخی قدم بزنند، صنایعدستی و محصولات محلی را تماشا کنند و طعم غذاهای رنگارنگ را بچشند. ایستگاههای غذافروشی، نوشیدنی و کافههای متنوع در این خیابان، دستتان را برای انتخاب باز میگذارد. در اینجا، هم خوراکیهای محلی و سنتی پیدا میشود و هم انواع فستفود و کباب تازه.
خیابان سیتیر
معرفی:احتمالا تا به حال راهتان به گذر گردشگری سیتیر افتاده یا نامش را شنیدهاید، خیابان سنگفرش شدهای که از سال 1395به مرکزی برای عرضه غذاهای خیابانی تبدیل شده است. اینجا، یکی از قدیمیترین خیابانهای تهران است که تار و پودش با مهمترین اتفاقات تاریخ معاصر عجین شده است. دهها کافه و رستوران سیار، غذاهای خوشمزه را بهدست مشتریانشان میرسانند. در این خیابان انواع فستفود، جگر، جوجه و کباب و آش پیدا میشود. بعضی از غذاهای محلی و سنتی را هم میتوانید در این خیابان امتحان کنید. البته غرفههایی هم برای فروش انواع شیرینی، باقلوا و خوراکیهای ترشمزه در این خیابان وجود دارد.
باغ نگارستان
معرفی: بنای اصلی به دستور فتحعلی شاه قاجار ساخته شد و علاوه بر ارزش معماری، تاریخی و هنریاش به دلیل قرار گرفتن در دل تهران قدیم، جای مناسبی برای نمایش آثار هنری شده است. البته بعد از قدمزدن در بافت قدیمی این باغ میتوان به کافهاش رفت و از کنار حوض بزرگ و آبیاش گذشت و روی صندلیهای لهستانیاش نشست و غذا یا نوشیدنی باب دل را نوش جان کرد. باغ همان جایی است که قائم مقام فراهانی در حوضخانهاش خفه شد و علت نامگذاریاش به باغ نگارستان وجود نقاشیهای متعدد از جمله تصاویر فتحعلیشاه و همراهان او در ساختمانهاست.
خانه فخرالملوک
معرفی: متعلق به فخرالملوک از نوادگان میرزا عیسای وزیر است؛ خانهای اشرافی با گچبریها و آینهکاریهای زیبا. شاهنشین این عمارت قبل از بازسازی، 3اورسی داشته است که با درهای چوبی جایگزین شدهاند و حالا هم بعد از اینکه تبدیل به رستوران شده، درها شیشهای شدهاند. بهگفته کارشناسان، خانه، معماری کاملاً زنانه دارد؛ برای همین، نام رستوران را به حرمت دست و دلبازی و مهربانی خانم نان و نمک گذاشتهاند.
پنج شنبه 2 آذر 1402
کد مطلب :
210049
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/nZoPE
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved