در منوی بسیاری از کافهها، احتمالا چشمتان به آیتمهایی افتاده که هرگز نام آنها را نشنیدهاید و اصلا نمیدانید منظور کافهچی از آن چیست؟ آنچه باید سفارش دهید چه محتویاتی دارد و اساسا آیا با ذائقه شما همخوانی دارد یا خیر؟ یکبار برای همیشه این اصطلاحات را یاد بگیرید تا هنگام سفارش سردرگم و معطل نشوید.
شیک و گلاسه
گلاسه و شیک، 2 نوشیدنی با ترکیب یکسان هستند اما در شیک، بستنی و شیر کاملا ترکیب میشوند اما در گلاسه، شیر روی بستنی ریخته میشود.
ماکیاتو
به معنای علامت یا لکه است. این اشاره به علامتی است که شیر بخارپز شده روی سطح اسپرسو هنگام ریختن روی نوشیدنی بر جای میگذارد.
آمریکانو
این نوع قهوه آمریکایی از ترکیب نصف فنجان اسپرسو و آب جوش بهدست میآید. در مقایسه با سایر قهوهها رقیقتر است اما کافئین بیشتری دارد و کمی تلخ است.
لاته
یک نوشیدنی که با شیر داغ و اسپرسو درست میشود. شیرین و ملایم بودن طعم این نوشیدنی ،2 خصوصیت مهم آن است.
موکا
جزو خانواده قهوه اسپرسو است و ترکیب قهوه و شکلات داغ درنظر گرفته میشود.
فراپه
در واقع نوعی شیک محسوب میشود. برای تهیه آن پودر قهوه فوری یا نسکافه را به همراه شکر و کمی آب در یک لیوان بلند میریزند.سپس به آن شیر سرد یا آب و مقداری یخ اضافه میکنند.
اسموتی
نوعی نوشیدنی است که برخلاف آبمیوه آبکی نیست و بافت میوه را حفظ کرده و فقط کمی نرم شده است.
کرپ
نوعی نان کوچک است که در تابه میپزند. بافت آن نازکتر از پنکیک است. معمولا داخل کرپها موز همراه با شکلات صبحانه میریزند.
پنینی
ساندویچ گریل شده است که داخلش میتواند مرغ، گوشت یا ژامبون باشد که در ترکیبهای مختلفی درست میشود.
پانچ
به نوشیدنیهای میوهای گازداری گفته میشود که با ترکیبهای میوه نیز همراه است. پانچها معمولا در ظرفهای بزرگ سرو میشود.
کاربونا
نوعی پاستای رشتهای شکل است که بسته به سلیقه کافهدار با انواع مختلف موادغذایی مثل مرغ و بیکنها قابل طبخ است.
پنج شنبه 2 آذر 1402
کد مطلب :
210048
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/mwnPr
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved