پیشنهاد های خوشمزه در بناهای تاریخی پایتخت را نمیتوان رد کرد
عمارتهای خوشخوراک
مریم باقرپور
یکی از کارهایی که در سالهای اخیر بیش از پیش سرعت گرفته، نجات خانهها و عمارتهای قدیمی از دست بساز و بفروشهاست، اما به روشی متفاوت. در این شیوه خانهها و عمارتهای قدیمی که برخی، یادگار چهرهها و افراد سرشناس هستند، به کافهها و رستورانهای زیبا تبدیل شدهاند و این تغییر کاربری افراد را به دوران صمیمی قبل از مدرنیته بازمیگرداند؛ به دورانی که انگار زمان هیچگاه حرکت نمیکرد و همیشه وقت برای انجام همه کارها وجود داشت و مادرها و مادربزرگها ساعتها در مطبخ خانهها غذا میپختند و افراد، دقایق بیشتری صرف خوردن غذاهای لذیذ میکردند. حالا در برخی از بناها و عمارتهای قدیمی پایتخت میتوان با تماشای حال و هوای آن دوران، یک استکان چای قندپهلوی هل و دارچین را مزهمزه کرد و از طعم غذاهای خانگی لذت برد.