• پنج شنبه 23 اسفند 1403
  • الْخَمِيس 13 رمضان 1446
  • 2025 Mar 13
دو شنبه 30 مرداد 1402
کد مطلب : 200652
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/qj80D
+
-

دوربین و ستاره انگلیسی

رئالی‌ها برای مخالفت با لالیگا 13میلیون یورو هزینه دادند

دوربین و ستاره انگلیسی

دوربین خبرساز
در این فصل غیر از اینکه وقت‌های تلف‌شده بازی‌ها به سبک جام‌جهانی زیاد محاسبه می‌شود، در پخش زنده مسابقات لالیگا هم تغییراتی گسترده صورت گرفته است. تغییرات این موارد هستند: مصاحبه با بازیکنان و مربیان 2تیم در وقت استراحت بین 2نیمه، مصاحبه رودررو با سرمربیان 2تیم و خبرنگار (مثل NBA)‌، اضافه‌شدن دوربین سینماتیک برای ثبت تصاویر خاص، ورود میکروفون به جمع بازیکنان و مربیان هنگام کولینگ‌برک (مثل تایم‌اوت‌های والیبال)، نصب میکروفون فوق سبک به یکی از بازیکنان 2تیم هنگام گرم‌کردن پیش از بازی برای اینکه مخاطب بهتر بتواند ارتباط بگیرد، نصب دوربین روی پرچم کرنر، مصاحبه سریع در پایان بازی با بهترین بازیکن زمین، نشان‌دادن رختکن به مخاطب پیش از شروع بازی و... . اگر تیمی اجازه هر یک از این کارها را ندهد، جریمه نخواهد شد. هدف این است که از این راه به درآمد باشگاه‌ها و همچنین لالیگا افزوده شود و رئال‌مادرید تنها باشگاهی است که به‌دلیل حفظ حریم شخصی با این تغییرات مخالفت کرده. رئال با این مخالفت حدود 13میلیون یورو را از دست خواهد داد.

کیلین امباپه
کیلین امباپه به همراه دمبله اواسط نیمه دوم بازی پاری‌سن‌ژرمن مقابل تولوز در هفته دوم لیگ یک فرانسه برای نخستین‌بار در این فصل به میدان رفتند. دمبله دقیقه63 گل زد و به سمت تماشاگران رفت و به همه نشان داد که می‌خواهد این فصل در پاریس بماند. او تصمیم گرفته که تسلیم قطری‌ها نشود و باشگاه را در سال آخر قراردادش ترک نکند. پاریسی‌ها با مربی جدیدشان، لوییس انریکه در دومین مسابقه فصل هم تن به تساوی دادند. در مادرید هم همگان از امباپه ناامید شده‌اند. خوسه فلیکس دیاس، خبرنگار اسپانیایی نزدیک به رئیس باشگاه مادریدی ادعا کرده است که نه‌تنها در این تابستان بلکه هرگز امباپه به رئال مادرید نخواهد پیوست. اگر خود امباپه درخواست پیوستن به رئال می‌داد، باشگاه برای او اقدام می‌کرد اما در این شرایط و درحالی‌که تاکنون 2بار از این بازیکن و مادرش بدقولی دیده و فریب خورده‌اند، باشگاه هیچ اقدامی برای جذب او نخواهد کرد. این انتقال 250میلیون یورو هزینه در‌بر‌خواهد داشت و رئال اصلا مطمئن نیست امباپه گامی برای جابه‌جایی خواهد برداشت یا نه. در حال‌حاضر نقشه آینده باشگاه نیز ادامه امور تیم صرف‌نظر از حضور امباپه است. اگر ماه‌های آینده هم شانسی برای حضور این بازیکن در رئال وجود داشته باشد، باشگاه تلاش خواهد کرد اما فقط به شرطی که امباپه حاضر شود پیش‌قرارداد امضا کند. در حال‌حاضر مدیران رئال همچنان مطمئن هستند که از حالا تا پایان نقل‌و‌انتقالات تابستانی، هیچ اتفاقی در مورد امباپه یا مهاجم دیگری رخ نمی‌دهد و خریدی در کار نیست. امباپه و هالند در سال‌های اخیر همواره به رئال‌مادرید ربط داده شده‌اند. بازیکن نروژی سال2022 منتظر رئال‌مادرید بود اما در آن سال اولویت مدیران رئال روی خرید بازیکن فرانسوی بود و فرصت به هالند نرسید. شاید اگر امباپه به‌کلی منتفی شود، تابستان آینده رئال برای خرید هالند اقدام کند. پرز یک‌بار امکان خرید هالند را به‌خاطر بدقولی امباپه از دست داد یک‌بار فرصت جذب هری کین را.

ساز مخالف
اصولا فلورنتینو پرز، رئیس رئال‌مادرید همواره با تصمیم‌های لالیگا و فدراسیون فوتبال مخالف است. حتی وتو‌شدن اسپانسر لالیگا هم زیر سر پرز بود که با همراهی لاپورتا، همتای بارسلونایی‌اش صورت گرفت. پرز مجبور شد برای جبران خسارت بارسلونا، به این باشگاه اسپانسر معرفی کند. حالا هم رئال‌مادرید تنها باشگاهی است که اجازه ورود دوربین به رختکن را نداده است، تنها باشگاهی است که در دادگاه بیش از 50شکایت علیه لالیگا دارد، تنها باشگاهی است که از روز اول هرگز به نفع تباس رئیس لالیگا نظر نداده، تنها باشگاهی است که CVC را که اسپانسر لالیگا بود محکوم کرد و... همه اینها در حالی است که رسانه‌ها و تبلیغات باشگاه‌هایی چون اتلتیکو و بارسلونا افکار عمومی را به این سمت برده که دست پرز و تباس در یک کاسه است.

ستاره انگلیسی
   جود بلینگام به سومین بازیکنی در قرن21 تبدیل شد که در 2بازی اولش در لالیگا روی 4گل اثر مستقیم گذاشته است. او در 2بازی 3گل و یک پاس گل ثبت کرد. وسلی اشنایدر در آگوست2007 برای رئال و مونیر در سپتامبر2013 در مالاگا این رکورد را ثبت کرده بودند.
   بلینگام با 20سال و 51روز سن به دومین بازیکن جوانی تبدیل شد که در هر دو بازی اولش در لالیگا در قرن‌21، گل می‌زند؛ مارکل سوسائتا سال‌2007 با 19سال و 275روز سن این کار را کرده بود.
    بازیکنان رئال که در نخستین و دومین بازی خود گل زده‌اند: هلیودورو کاستانیو 1955، آنتونیو گومز 1996، وسلی اشنایدر 2007، کریستیانو رونالدو ‌‌2009 و جود بلینگام‌2023.
   جود نخستین بازیکن انگلیسی است که در هر دو بازی اولش در لالیگا گل می‌زند. او در سیستم جدید آنچلوتی به‌عنوان هافبک مرکزی و پشت وینیسیوس و رودریگو بازی می‌کند اما پس از تعویض این دو بازیکن برای دقایقی به‌عنوان مهاجم کاذب بازی کرد.
   در روزی که جود در رئال دبل کرده بود، برادرش جوب نیز برای ساندرلند در لیگ دسته‌دو‌ انگلیس دبل کرد. جوب برای ساندرلند در بازی با روترهام دبل کرد.

دیگران
   تونی کروس چهارمین بازیکن با بیشترین پاس گل در لالیگا از فصل‌15-2014 به بعد شد. تونی در این مدت 63پاس گل داده است؛ یعنی درست به اندازه گریزمان. در میان هافبک‌ها هیچ‌کس به اندازه کروس پاس گل نداده است.
   آریباس دقیقه 2:22 بازی رئال‌مادرید و آلمریا گل زد تا رئالی‌ها سریع‌ترین گل خارج از خانه خود در لالیگا از سال2005 تاکنون را دریافت کنند. دفعه قبلی فیلاس دقیقه 2:04 برای کوردوبا گلزنی کرده بود. در تاریخ رئال فقط یک‌بار بازیکن سابقی از کاستیا زودتر از این به رئال‌مادرید گل زده بود: ویلیان ژوزه که به 109ثانیه نیاز داشت تا با پیراهن سوسیه‌داد به رئال گل بزند.
   مادرید برای نخستین‌بار در 11بازی اخیر در 2بازی متوالی در خارج از خانه در لالیگا پیروز شد. آخرین باری که رئال این کار را کرد، مهرماه سال گذشته در 2بازی متوالی مقابل ختافه و الچه به پیروزی رسیده بود.

رئال‌مادرید با درخشش جود بلینگام توانست دومین دیدار خارج از خانه این فصل خود را نیز با پیروزی (3 بر یک مقابل آلمریا) پشت‌سر بگذارد، اما با مسئله دیگری در لالیگا روبه‌رو‌ست. بحثی که این روزها در این لیگ مطرح شده، این است که همه با ورود دوربین به رختکن مخالفند. آنچلوتی گفته حاضر است حقوقش کم شود اما دوربین به رختکن نیاید.

وینیسیوس جونیور در بازی رئال‌مادرید و آلمریا شصتمین گلش را در بازی رسمی شماره‌227 خود به ثمر رساند. وینی که در 3فصل اولش در رئال مادرید 14گل زده بود، در 2فصل اخیر 46گل زد و در مقابل آلمریا نیز به رکورد 60گل در رئال‌مادرید دست پیدا کرد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید