حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، با تنی چند از مدیران حوزه بهداشت، ضمن بازدید از یک نانوایی سنتی، نکاتی را هم مطرح کرد. به نوشته مهر، او ضمن اشاره به مصرف سرانه 120کیلوگرمی آرد گندم در ایران، گفت که این سرانه 2 برابر حد متوسط جهانی است و به همین دلیل سلامت نان و بهداشت نانوایی برای آنها، از اهمیت زیادی برخوردار است. همچنین در این دیدار، جعفر جندقی، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت هم، گفت: 6هزار بازرس بهداشت در کشور فعالیت میکنند و به این ترتیب هر نانوایی بهطور میانگین، یکبار در ماه مورد بازرسی بهداشتی قرار میگیرد. او گوشزد کرد که شکایت از بهداشت نانواییها، توسط 190 به اطلاعات وزارت بهداشت رسیده و 48طی ساعت رسیدگی میشود. بهگفته او، مواردی چون تمیزی محیط نانوایی، رعایت بهداشت فردی شاغلان در نانواییها و... باید مورد توجه مردم قرار بگیرد. همچنین نحوه استفاده از جوش شیرین و نمک نیز در بازرسیها مورد توجه قرار میگیرد.
رسیدگی به شکایتهای بهداشت نانواییها در 48ساعت
در همینه زمینه :