• یکشنبه 10 تیر 1403
  • الأحَد 23 ذی الحجه 1445
  • 2024 Jun 30
پنج شنبه 1 تیر 1402
کد مطلب : 195343
+
-

حماسه آبدوغ‌خیار

حماسه آبدوغ‌خیار

فاطمه عباسی

وقتی هرم گرما برود زیر پوست‌تان و خسته از یک روز داغ تابستانی برسید خانه، چلوکباب هم که بگذارند جلوی‌تان، شاید بخورید؛ اما با بی‌میلی. غذای این روزهای پخته، فقط آب دوغ‌خیار است و بس. حالا برای نان و پنیر و هندوانه هم می‌شود یک جایی باز کرد، اما خیار و گردو و کشمش و نعناعی تازه وقتی با ماست و نمک و فلفل ترکیب می‌شود، خنکای مطبوع اوایل زمستان را در گرم‌ترین روزهای تابستان می‌نشاند به جان‌تان و دیگر هیچ غذایی نمی‌تواند این قدر با روح و روان‌تان بازی کند و از گرما نجات‌تان بدهد. عطر و طعم سبزیجات معطر و متنوع آب دوغ خیار را یک غذای بهشتی می‌کند. اطبا هم گفته‌اند که آب دوغ خیار اشتها را باز می‌کند و به‌راحتی هضم می‌شود و به‌علت طبع خنکی که دارد، عطش را رفع می‌کند و از خستگی و رخوت ناشی از گرمی هوا می‌کاهد. دلیلش هم این است که در تهیه این غذا مواد مغذی متعددی به‌کار رفته در وعده ناهار یا شام می‌تواند انرژی از دست رفته شما را تأمین ‌کند. این غذا برای کسانی که عطش دارند یا حرارت پوست بدنشان بالاست، بسیار لذتبخش و مفید است.



 

این خبر را به اشتراک بگذارید