عکسخبر
کارگاه پخت «نانبرنجی»
نانبرنجی نام یک نوع شیرینی محلی کردی و سوغات شهر کرمانشاه است. در تهیه این شیرینی که شهرت خاصی در میان ایرانگردان و ایرانیان دارد از آردبرنج، آردگندم، پودرشکر، روغنجامد، تخم مرغ، گلاب و روغن کرمانشاهی استفاده میشود. نانبرنجی انواع گوناگونی دارد که از آن میان میتوان به نانبرنجی ساده با روغن کرمانشاهی و نانبرنجی زعفرانی اشاره کرد. نان برنجی در هفتمین اجلاس سراسری شورای سیاستگذاری ثبت آثار معنوی کشور که در شهر شاهرود برگزار شد، به ثبت ملی رسید.
عکس: مهر