• شنبه 29 اردیبهشت 1403
  • السَّبْت 10 ذی القعده 1445
  • 2024 May 18
چهار شنبه 24 اسفند 1401
کد مطلب : 187885
+
-

کارگاه پخت «نان‌برنجی»

عکس‌خبر
کارگاه پخت «نان‌برنجی»

نان‌برنجی نام یک نوع شیرینی محلی کردی و سوغات شهر کرمانشاه است. در تهیه این شیرینی که شهرت خاصی در میان ایران‌گردان و ایرانیان دارد از آرد‌‌برنج، آرد‌گندم، پودر‌شکر، روغن‌جامد، تخم مرغ، گلاب و روغن کرمانشاهی استفاده می‌شود. نان‌برنجی انواع گوناگونی ‌ دارد که از آن میان می‌توان به نان‌برنجی ساده با روغن کرمانشاهی و نان‌برنجی زعفرانی اشاره کرد. نان برنجی در هفتمین اجلاس سراسری شورای سیاستگذاری ثبت آثار معنوی کشور که در شهر شاهرود برگزار شد، به ثبت ملی رسید.
عکس: مهر‌





 

این خبر را به اشتراک بگذارید