رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران در آیین نامگذاری خیابان برادران شهید مایلی و شهید شاعری:
پدر و مادر شهید بودن یک توفیق الهی است
آیین نامگذاری خیابان برادران شهید مایلی و مجموعه ورزشی شهید غواص جواد شاعری با حضور سردار اسماعیل کوثری، فرمانده اسبق لشکر محمد رسول الله (ص) و جمعی از خانوادههای معظم شهدا و نیز مسئولان شهرداری و شورای شهر در آستان مقدس امامزاده حسن (ع) برگزار شد.
در این مراسم، مهدی عباسی، رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران با اشاره به حضور سردار کوثری گفت: «ایشان از مصادیق شهدای زنده هستند. در زمانی که توفیق خدمت در منطقه ۱۷ را داشتم، رضا شاعری را میشناختم، هرچند نمیدانستم ایشان برادر شهید است و متانت و شخصیت این جوان حکایت از خانوادهای اصیل، مومن و اهلبیتی داشت. بعدها متوجه شدم ایشان در زمره خانوادههای شهدای دفاعمقدس است و گویای این است که مادری از جنس زنان بهشتی، فرزندانی اینچنینی تربیت میکنند.»
رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران با اشاره به شهیدان مایلی، گفت: «سالیان سال است افتخار شاگردی شهید احمد مایلی را داشتم. در دوران نوجوانیام زمانی که مجموعه بسیج آموزشهای دورههای چتربازی، غواصی و دورههای خاص اینچنینی را برگزار میکرد، شهید احمد مایلی یکی از اساتید این دورهها بود. تا زمانی که به منطقه ۱۷ نیامده بودم، نمیدانستم ایشان برادر شهید هستند. اینها همگی حکایت از آن دارد که خانوادههای شهدا، شهدای خود را مثل جواهر میدانند و هر جایی عرضه نمیکنند. شهید مایلی فردی بسیار شجاع و در فن و حرفه خود یک نابغه به تمام معنا بود و افرادی که میخواستند به ماموریت بروند، واقعا با دیدن صورت مبارک این شهید، آرامش میگرفتند.»
وی ادامه داد: «به نظر بنده پدر و مادر شهید شدن قطعا یک توفیق الهی است که با دعای ائمه معصومین، عنایت خاص امام زمان(عج) و حضرت سیدالشهدا(ع) اتفاق افتاده است. فرزند، همسر و جزو خانواده شهید بودن، یک افتخار بزرگ است.» در ادامه مراسم، سردار اسماعیل کوثری، فرمانده سابق لشکر محمدرسولالله (ص) و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به عملیات کربلای ۵ و رشادتهای رزمندگان و فرماندهان این عملیات گفت: «حضرت آقا درباره این عملیات فرمودهاند: شبهای عملیات کربلای ۵، شبهای قدر این انقلاب است. در طول ۸ سال دفاع مقدس، عملیات کربلای ۵ از سختترین عملیاتهای این دوران بود؛ چراکه دشمن بین 2عملیات کربلای ۴ و ۵ که 2هفته فاصله داشت، زمین شلمچه را آنچنان مسلح کرده بود که به گفته کارشناسان نظامی دنیا، ۹۳درصد زمین شلمچه مسلح شده بود و دیگر کسی نمیتوانست از آن عبور کند.»
سردار کوثری خاطرنشان کرد: «اما یک هفته بعد از همان زمان، بچههای رزمنده با نام و یاد خانم حضرت زهرا(س) از آن عبور کردند که باعث وحشت 2ابرقدرت جهان شد. در این عملیات بعینه صحنههایی میدیدیم که جز لطف خداوند نبود و اگر لطف خدا و حضرت زهرا(س) نبود، نمیتوانستیم موفق شویم. رزمندهها و فرماندهها با اعتقاد خالص در صحنه حاضر میشدند؛ این در حالی بود که دشمن چندین برابر ما امکانات داشت و 2ابرقدرت و بسیاری از کشورهای جهان پشتیبان آن بودند.» وی در پایان گفت: «این مردم که از قبل از پیروزی انقلاب، زمان انقلاب و پیروزی و پس از آن پشت سر ولایت ایستادهاند، قابل تقدیر و تشکر هستند و هرچه به آنها خدمت کنیم، باز هم کم است؛ چراکه همه هستی خود را در سبد اخلاص گذاشتهاند.» در ادامه از تابلوی خیابان برادران شهید مایلی و مجموعه ورزشی شهید غواص جواد شاعری رونمایی شد.