• جمعه 14 اردیبهشت 1403
  • الْجُمْعَة 24 شوال 1445
  • 2024 May 03
یکشنبه 29 آبان 1401
کد مطلب : 177637
+
-

تولید‌کنندگان سنجد در کشور

گرافیک: بهروز قلی‌پور

فصل برداشت سنجد آغاز شده است و تا پایان آذر ادامه دارد. آذربایجان شرقی با داشتن 511هکتار سطح زیرکشت این محصول و برداشت بیش از 1300تن محصول در سال، رتبه اول تولید سنجد در کشور را دارد؛ محصولی که معمولا سالی یک‌بار در سفره هفت‌سین از آن یاد می‌کنیم، اما سنجد علاوه بر مصارف غذایی و تازه‌خوری در صنایع دارویی و عطرسازی هم کاربرد دارد و از چوب درخت آن نیز در خراطی استفاده می‌شود.



 

این خبر را به اشتراک بگذارید