گرافیک: بهروز قلیپور
فصل برداشت سنجد آغاز شده است و تا پایان آذر ادامه دارد. آذربایجان شرقی با داشتن 511هکتار سطح زیرکشت این محصول و برداشت بیش از 1300تن محصول در سال، رتبه اول تولید سنجد در کشور را دارد؛ محصولی که معمولا سالی یکبار در سفره هفتسین از آن یاد میکنیم، اما سنجد علاوه بر مصارف غذایی و تازهخوری در صنایع دارویی و عطرسازی هم کاربرد دارد و از چوب درخت آن نیز در خراطی استفاده میشود.
یکشنبه 29 آبان 1401
کد مطلب :
177637
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/48R7k
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved