• سه شنبه 6 آذر 1403
  • الثُّلاثَاء 24 جمادی الاول 1446
  • 2024 Nov 26
یکشنبه 20 شهریور 1401
کد مطلب : 171164
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/JZDAy
+
-

نان روغنی اگردک

اَردک یا اگردک، ‌نان محلی استان همدان است و البته در برخی شهرهای دیگر همچون زنجان و قزوین نیز طبخ می‌شود. تهیه نان روغنی اَردک اصلا کار سختی نیست و با کمی زمان گذاشتن می‌توانید یک نان بسیار خوشمزه آماده کنید.
مواد لازم‌:  آرد 6 پیمانه، ‌شیر دوپیمانه، ماست یک پیمانه، شکر یک پیمانه، زردچوبه یک قاشق چای‌خوری، ‌بکینگ پودر یک قاشق چای‌خوری، ‌جوش شیرین یک قاشق چای‌خوری، ‌زعفران به میزان دلخواه.
طرز تهیه:  ابتدا ماست را با جوش‌شیرین و بکینگ پودر ترکیب می‌کنیم و 10 تا 15دقیقه کنار می‌گذاریم تا عمل بیاید، یعنی روی آن حباب‌های ریزریز بزند. سپس زردچوبه، زعفران شیر و شکررا اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. بعد از آن آرد الک شده را در 6مرحله اضافه می‌کنیم. مواد را ابتدا با قاشق هم می‌زنیم و بعد از آنکه سفت شد با دست ورز می‌دهیم. 3تا 4 ساعت زمان می‌دهیم تا خمیر، استراحت کند و بعد از آن شروع می‌کنیم به ورز دادن و چونه گرفتن. سطح کار را آرد می‌ریزیم و چونه‌های خمیر را با وردنه پهن کرده و داخل روغن داغ سرخ می‌کنیم.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید
در همینه زمینه :