همیشه وقتی میخواهید مرغ، ماهی یا سیبزمینی سرخ کنید داخل یک قابلمه بزرگ اینکار را انجام بدهید که روغن زیادی بیرون نپاشد در این مورد مواظب دستتان باشید به لبه قابلمه نچسبد و نسوزد.
با شعله متوسط و کم کار کنید.
اگر غذا سر رفت یا زمانی که غذا را آماده طبخ کردید گاز کثیف شد ظرف را روی شعله دیگری قرار بدهید و آن قسمت را تمیز کنید که هنگام پخت چربیها سوخته و عمیق نشوند.
کتری و قوری را از روی گاز بردارید که زمان پختوپز چربی روی آن نپاشد.
موقع کشیدن غذا دستمالی روی کانتر یا میز پهن کنید و قابلمهها را روی آن بگذارید و غذا را بکشید. کشیدن غذا روی گاز باعث کثیف شدن گاز میشود.
همیشه روی جا ادویه و وسایل کنار گاز یک پارچه پهن کنید تا نیاز به شستوشوی زود به زود نداشته باشند.
فرار از چربیها
در همینه زمینه :