• یکشنبه 25 آذر 1403
  • الأحَد 13 جمادی الثانی 1446
  • 2024 Dec 15
یکشنبه 13 شهریور 1401
کد مطلب : 170521
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/KOXZR
+
-

چند دسر لذیذ و ساده با شیر

آزاده حبیبی‌تنها

 دسرآلبالو
مواد پودینگ: 1لیتر شیر، 1لیوان شکر، 1بسته وانیل، 3قاشق غذاخوری آرد، 2قاشق غذاخوری نشاسته، مواد سس آلبالو: 300گرم آلبالو بدون هسته منجمد شده، 5-6قاشق غذاخوری شکر، 1.5قاشق غذاخوری نشاسته، 1لیوان آب، 1بسته بیسکوئیت 
 بیسکوئیت‌ها را پودر می‌کنیم و در کف ظرف مورد نظر می‌ریزیم. شیر، ‌شکر، وانیل، ‌آرد و نشاسته را در قابلمه ریخته بایکدیگر مخلوط کرده و روی حرارت قرار می‌‌دهیم تا غلیظ شود. سپس به‌صورت یکنواخت روی بیسکوئیت‌های پودرشده ریخته و اجازه می‌دهیم خنک شود.مواد سس آلبالو را داخل تابه ریخته و آرام مخلوط می‌کنیم تا یکنواخت شود. حرارت ملایم می‌دهیم تا جایی که غلیظ شود سپس روی پودینگ ریخته و صبر می‌کنیم تا سرد شود. دسر را با کمی پودر پسته، پودر نارگیل و... تزئین می‌کنیم.

دسر ارده
 1لیتر شیر، 1لیوان شکر، 1عدد زرده تخم مرغ، 3قاشق غذاخوری سر پُر آرد، 2قاشق غذاخوری سر پر نشاسته (نشاسته ذرت یا گندم)، 1بسته وانیل (5گرم)، 1قاشق غذاخوری کره، 1قاشق چای‌خوری ارده کنجد، کمی پودر مغزیجات برای تزئین 
شیر را در قابلمه می‌ریزیم. شکر، زرده تخم‌مرغ، آرد و نشاسته را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. سپس آن را روی اجاق می‌گذاریم و تا زمان پخته شدن مدام هم می‌زنیم. وقتی به غلظت مناسب رسید، کره و وانیل را اضافه می‌کنیم. سپس 1قاشق چای‌خوری ارده کنجد را اضافه کرده و با مواد مخلوط می‌کنیم. دسرمان را در کاسه یا فنجان‌هایی که خیس کرده‌ایم تقسیم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم در دمای محیط خنک شود. سپس روی آن را پوشانده و حداقل به‌مدت 3ساعت در یخچال می‌گذاریم. روی آن را با مغزی‌جات خردشده مانند بادام، ‌فندق یا گردو و... تزئین می‌کنیم.

دسر دورنگ 
مواد پودینگ،‌1 لیتر شیر، 100گرم کره، 1لیوان آرد، کمی بیشتر از یک لیوان شکر، 40گرم شکلات سفید (اختیاری) مواد سس شکلات:‌ 2.5فنجان شیر، 2قاشق غذاخوری نشاسته، 1قاشق غذاخوری آرد، 2قاشق سوپ‌خوری کاکائو، 1قاشق چایخوری شکر، نصف لیوان یخ یا آب سرد، 40گرم شکلات تلخ
ابتدا کره را در تابه آب می‌کنیم سپس آرد را اضافه می‌کنیم و حداقل 10دقیقه به خوبی تفت می‌دهیم تا بوی آن را حس کنیم. شیر و شکر اضافه کرده و در آخر شکلات سفید اضافه می‌کنیم. سپس نصف ظرف مورد نظرمان را از مواد پودینگ آماده شده پر کرده و در یخچال می‌گذاریم.برای تهیه سس شکلات، ‌همه مواد جز شکلات تلخ و آب یخ را در قابلمه مناسب ریخته و تفت می‌دهیم تا غلیظ شود.سس شکلاتی تیره خود را از روی حرارت برمی‌داریم و به آن شکلات تلخ و یخ اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.بعد از خنک شدن روی پودینگ‌ها می‌ریزیم.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید