جوانه زدن سیر مشکلی است که بیشتر اوقات با آن مواجه میشویم. آیا میدانید سادهترین راه برای جلوگیری از سبز شدن و جوانه زدن سیر خشک چیست؟ میتوانید کل سیر را در فریزر قرار دهید یا آن را حبهحبه جدا کرده و در یک کیسه پلاستیکی نگهداری کنید. منجمد کردن سیر، همچنین طعم آن را مثل روز اول نگهمیدارد. راه دیگر این است که سیرها را پوست بکنید و آنها را پوره کنید و با مقداری روغن زیتون مخلوط کنید و در شیشه دردار در یخچال نگهدارید. بدینترتیب تا مدتها پورهای سالم و خوشطعم خواهید داشت. همچنین میتوانید سیرها را پوره کنید و بدون روغن آنها را در کیسه یا ظرف منجمد کنید و هر بار برای استفاده بخشی از پوره یخزده را جدا کنید و در غذا بریزید. میتوانید سیرها را پس از پوستکندن خرد کنید و فریز کنید اما حواستان باشد آنها را حتما در ظرف در بسته فریز کنید تا عطر و طعم خودش را از دست ندهد.
سیر بیجوانه
در همینه زمینه :
اتفاق روز