• جمعه 14 اردیبهشت 1403
  • الْجُمْعَة 24 شوال 1445
  • 2024 May 03
یکشنبه 4 اردیبهشت 1401
کد مطلب : 159067
+
-

عدد خبر/۱۰۰۰ تن

معاون امور مناطق سازمان پسماند شهرداری گفت: در شهر تهران حدود ۱۰۰۰ تن پسماند خشک ارزشمند تولید می‌شود که تفکیک از مبدأ آن کمتر از ۱۰درصد صورت می‌گیرد و هم‌اکنون حدود ۴۴۵ غرفه برای جمع‌آوری پسماند خشک باارزش در تهران وجود دارد. شادی مالکی افزود: در پایتخت روزانه حدود ۵۰۰۰ تا ۵۵۰۰ پسماند عادی شهری را تولید می‌کنیم که برای دفع، این زباله‌ها به مجتمع آرادکوه در کهریزک منتقل می‌شود. یکی از دلایل عدم تفکیک از مبدا، خلا‌های قانونی و عدم الزام به مشارکت شهروندی است که برای افزایش مشارکت شهروندان باید زیر‌ساخت‌هایی مانند 500 غرفه جمع‌آوری پسماند خشک دیگر را فراهم کرد.

40 درصد
براساس آخرین نرخنامه‌های سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران، انگور، سیب قرمز و زرد، پرتقال توسرخ و تامسون شمال، کیوی و نارنگی کینوا میوه‌هایی هستند که در میادین میوه و تره‌بار با قیمتی بیش از ۴۰ درصد ارزان‌تر از میانگین نرخ‌های سطح شهر عرضه می‌شوند. انواع محصولات فرنگی نیز در میادین میوه و تره‌بار نسبت به میانگین قیمت محصولات مشابه ۳۰درصد ارزان‌تر عرضه می‌شوند.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید