• پنج شنبه 23 اسفند 1403
  • الْخَمِيس 13 رمضان 1446
  • 2025 Mar 13
سه شنبه 19 بهمن 1400
کد مطلب : 153341
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/82Qo2
+
-

بهره‌برداری از تصفیه‌خانه فاضلاب شادگان

خبر
بهره‌برداری از تصفیه‌خانه فاضلاب شادگان

پروژه تصفیه‌خانه فاضلاب شهرستان شادگان روز گذشته (18بهمن)، با حضور احمد وحیدی، وزیر کشور به بهره‌برداری رسید.
 به‌گزارش ایرنا، مدول نخست تصفیه خانه فاضلاب شادگان به روش epcf (طراحی و مهندسی پروژه و خرید و سرمایه‌گذاری) اجرا شده است. این تصفیه‌خانه در مدت 5سال ساخته شده و ظرفیت مدول نخست این تصفیه‌خانه ۲۰هزار مترمکعب در شبانه‌روز است. میزان سرمایه‌گذاری ارزی این پروژه ۶‌میلیون‌و۶۰۰‌هزار یورو معادل ۲‌هزار میلیارد ریال اعلام شده است.
مدیرعامل آبفای خوزستان با بیان اینکه این تصفیه‌خانه از یک ماه پیش به‌صورت آزمایشی وارد مدار شد، گفت: تصفیه‌خانه فاضلاب شادگان مزایای زیادی ازجمله بازچرخانی آب و رفع آلودگی آب مزارع دارد. ظرفیت این تصفیه‌خانه در مدول نخست ۲۰هزار مترمکعب در شبانه‌روز است و در مدول دوم به ۲۶هزار مترمکعب خواهد رسید. 
محمدرضا کرمی‌نژاد، با بیان اینکه برای مدول نخست این تصفیه خانه ۲هزار میلیارد ریال هزینه شده است، اظهار کرد: این تصفیه‌خانه از بهترین پروژه‌های تصفیه در کشور است. وی گفت: در سفر رئیس‌جمهور به خوزستان در شهریور گذشته  پرداخت اعتبار به بخش آب و فاضلاب شادگان و 4شهر دیگر مصوب شده بود. وزیر کشور روز دوشنبه (18بهمن) برای افتتاح چند پروژه و بازدید از پروژه‌های عمرانی ماهشهر، بازدید هوایی از وضعیت تالاب هورالعظیم و بازدید از مناطق زلزله‌زده اندیکا و مناطق شهری اهواز به خوزستان سفرکرده است.

این خبر را به اشتراک بگذارید