گوشت قرمز از مهرماه سال گذشته تا به امروز در میادین میوه و ترهبار بهطور میانگین بین 36 تا 56درصد گران شده است. بهگزارش همشهری، بررسی روند تغییر قیمت انواع گوشت قرمز در نرخنامه سازمان میادین میوه و ترهبار شهرداری نشان میدهد که از مهرماه سال گذشته تا مهرماه1400 قیمت گوشت تازه گوسفندی بهطور میانگین 36درصد افزایش داشته که در قطعات مختلف این نوع گوشت، تغییرات قیمت متفاوت بوده است. مقایسه قیمتها نشان میدهد که گوشت خورشی گوسفندی با 67درصد تغییر قیمت، بیشترین رشد و ران گوسفندی با 21درصد، کمترین میزان افزایش را داشته است.
گوشت خورشی گوسفندی مهرماه سال گذشته در نرخنامه سازمان میادین 98.700تومان قیمت خورده بود؛ درحالیکه امروز قیمت آن در غرفههای مواد پروتئینی میادین ترهبار 164.900تومان به فروش میرسد. ماهیچه گوسفندی هم از 118هزار تومان سال گذشته به 168.300تومان رسیده و بیشترین افزایش قیمت را بعد از گوشت خورشی داشته است. اما تغییرات افزایشی گوشت گوساله طی یکسال اخیر، بسیار بیشتر از گوشت گوسفندی و تقریبا 2برابر آن بوده است. روند افزایش قیمت گوشت گوساله که از ابتدای امسال شتاب بیشتری بهخود گرفته، باعث شد تا شاهد میانگین رشد 56درصدی نرخ آن در میادین میوه و ترهبار باشیم. در این بخش هم بیشترین افزایش مربوط به گوشت خورشی بود که از هرکیلو 96.300تومان در مهرماه سال گذشته به 165.600تومان در مهرماه امسال رسید و 71درصد رشد داشته. بعد از آن قلوهگاه گوساله با 60درصد افزایش قیمت، دومین محصول گرانقیمت در این بخش بود. سردست، ماهیچه و ران گوساله هم با 56 تا 58درصد افزایش قیمت، تغییرات نرخ زیادی را طی یک سال اخیر تجربه کرده اند. آخرین تغییر قیمت گوشت در میادین مربوط به شهریورماه بود، قیمت گوشت تازه گوسفندی از نیمه شهریورماه در غرفههای فروش محصولات پروتئینی میادین بین ۵ تا حدود ۱۰درصد کاهش یافت و برخی از محصولات تازه گوسفندی بین ۸ تا ۱۲هزار تومان در هر کیلوگرم ارزانتر شدند. قیمت گوشت گوساله در شهریورماه تغییری نداشت و بعد از 5ماه افزایش، ثابت مانده است.
تغییرات قیمت گوشت قرمز طی یکسال
تورم 56درصدی قیمت گوشت قرمز
در همینه زمینه :