محسن محمود صفری- روزنامهنگار
بهنظر میرسد پاداشهایی که برای مدالهای بازیهای المپیک توکیو تعیین شده، کارشناسی درستی نداشته است، حداقل در کشتی که اینطور است. برای مدال طلا ۲ میلیارد تومان، مدال نقره یک میلیارد و250میلیون تومان و مدال برنز 750میلیون تومان پاداش تعیین شده. اما کسی که در کشتی مدال برنز گرفته چرا باید 500میلیون تومان از مدال نقره کمتر بگیرد؟ هم نفری که سوم المپیک میشود و هم کسی که مدال نقره بهدست میآورد، در یک کشتی شکست میخورند. نفری که سوم میشود کار سختتری هم دارد، او باید اینقدر انگیزه داشته باشد که در دیدار ردهبندی دستش خالی نماند. مدال طلای المپیک ارزش بالایی دارد و حتی پاداش 2 میلیاردی هم برایش کم است ولی اختلاف 500میلیونی نقره و برنز میتواند انگیزه ورزشکاران را پایین بیاورد.
از یزدانی یاد بگیرید
حسن یزدانی بعد از اینکه با انتشار متنی از فضای مجازی خداحافظی کرد، حالا هم گوشی همراهش را از خودش دور کرده است. در اردوی تیم ملی همه کشتیگیران ساعت 10شب باید گوشیهای همراهشان را تحویل بدهند و تا موقع صبحانه نمیتوانند از گوشی استفاده کنند. اما حسن یزدانی خیلی وقتها گوشیاش را تحویل نمیگیرد و حتی دو سه روز بدون گوشی میماند. او فقط زمانی گوشیاش را تحویل میگیرد که بخواهد با خانوادهاش تماس بگیرد. یزدانی را با ورزشکارانی مقایسه کنید که دائم در فضای مجازی فعالند. یزدانی با اینکه شانس زیادی برای کسب مدال در توکیو دارد، همیشه نخستین نفر است که سر تمرین حاضر میشود و آخرین نفر محل تمرین را ترک میکند.
جان محسن قاسمی در خطر است
قطعی مکرر برق، جان محسن قاسمی، قهرمان آسیا را که با کمک دستگاه زندگی میکند، به خطر انداخته است. محسن قاسمی سال گذشته در کمپ ترک اعتیاد مورد حمله مسئولان کمپ قرار گرفت و با ضرباتی که به سر و صورتش وارد شد تا مدتها در کما بود. خانواده محسن با تجهیز کردن خانه به دستگاه اکسیژن و وسایل پزشکی او را به منزل بردند ولی قطعی مکرر برق سبب شده اکسیژنرسانی به او به خوبی انجام نشود و دچار تشنج شود. موضوع دیگر درباره این قهرمان این است که ضاربان او با قید وثیقه آزاد هستند و این مسئله سبب گلایه خانواده قاسمی از دستگاه قضایی شده است.
زیر یک خم/ اختلاف 500میلیونی!
در همینه زمینه :