از غذاهای کمحجم و غنی از مواد مغذی که کمنمک، کمچرب و کمشیرین هستند، استفاده شود.
اصولا مصرف زیاد قند، نمک و چربی موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود.
در وعده سحری مقدار مناسبی از سبزیهای مختلف اعم از سبزی خوردن و سالاد استفاده شود.
مصرف مواد غذایی شیرین در وعده سحری توصیه نمیشود.
نوشیدنیهای خیلی شیرین مانند نوشابههای گازدار، شربتها و چای خیلی شیرین و پررنگ هم موجب تشنگی، خشکی دهان و گلو در طول روز میشود.
چند توصیه غذایی ضدکرونا برای سحری در ماه مبارک رمضان
در همینه زمینه :