• شنبه 27 مرداد 1403
  • السَّبْت 11 صفر 1446
  • 2024 Aug 17
دو شنبه 22 اردیبهشت 1399
کد مطلب : 100428
+
-

چند توصیه غذایی ضد‌کرونا برای سحری در‌ ماه مبارک رمضان


     از غذاهای کم‌حجم و غنی از مواد مغذی که کم‌نمک، کم‌چرب و کم‌شیرین هستند، استفاده شود.
      اصولا مصرف زیاد قند، نمک و چربی موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن می‌شود.
      در وعده سحری مقدار مناسبی از سبزی‌های مختلف اعم از سبزی خوردن و سالاد استفاده شود.
      مصرف مواد غذایی شیرین در وعده سحری توصیه نمی‌شود.
      نوشیدنی‌های خیلی شیرین مانند نوشابه‌های گازدار، شربت‌ها و چای خیلی شیرین و پررنگ هم موجب تشنگی، خشکی دهان و گلو در طول روز می‌شود.

این خبر را به اشتراک بگذارید