«برنج» در ایران بهدلیل مصرف زیاد جزو محصولات استراتژیک به شمار میآید اما مشکلات خشکسالی و کمآبی، کشت آن را با اما و اگرهایی همراه کرده است
برنج ایرانی از گذشته جایگاه مهمی میان مردم ایران و حتی دنیا داشته است. این محصول که سابقه کشت آن در ایران به 2500سال پیش میرسد یکی از کیفیترین برنجهای دنیاست اما کشت این محصول پرطرفدار که جزو مهمترین غلات بهحساب میآید بیش از هر محصول دیگری به آب نیاز دارد و به همین دلیل در شرایط فعلی که خشکسالی و کمآبی از هر سو کشورمان را تحتتأثیر قرار داده، کشت برنج هم نیاز به یک بازنگری اساسی دارد.