خودداری از مصرف غذا و مایعات در مکانهای نامطمئن
مصرف پیاز خام بهدلیل داشتن ویتامین C همراه با غذا
مصرف هویج وکدوحلوایی در غذاهای روزانه
مصرف روزانه سبزی یا سالاد همراه با آبلیمو ترش یا آب نارنج تازه
اجتناب از مصرف سوسیس و کالباس و سایر فست فودها و غذاهای چرب و سنگین
استفاده از مواد پروتئینی در غذاهای روزانه مانند حبوبات و تخم مرغ
نخوردن غذاهایی که بهطورکامل نپختهاند؛ مانند تخم مرغ عسلی
کمبود مواد غذایی و کمبود ویتامینهایی مانند ویتامین C و E و D احتمال ابتلا به بیماریهای تنفسی و کرونا را افزایش میدهد.
توصیههای غذایی برای پیشگیری از بیماریهای تنفسی و کرونا
در همینه زمینه :