• چهار شنبه 6 بهمن 1400
  • الأرْبِعَاء 22 جمادی الثانی 1443
  • 2022 Jan 26
شنبه 13 اردیبهشت 1399
کد مطلب : 99705
+
-

توصیه‌های غذایی برای پیشگیری از بیماری‌های تنفسی و کرونا

  خودداری از مصرف غذا و مایعات در مکان‌های نامطمئن
   مصرف پیاز خام به‌دلیل داشتن ویتامین C همراه با غذا
   مصرف هویج وکدوحلوایی در غذاهای روزانه
   مصرف روزانه سبزی یا سالاد همراه با آبلیمو ترش یا آب نارنج تازه
   اجتناب از مصرف سوسیس و کالباس و سایر فست فودها و غذاهای چرب و سنگین
   استفاده از مواد پروتئینی در غذاهای روزانه مانند حبوبات و تخم مرغ
  نخوردن غذاهایی که به‌طورکامل نپخته‌اند؛ مانند تخم مرغ عسلی
  کمبود مواد غذایی و کمبود ویتامین‌هایی مانند ویتامین C و E و D احتمال ابتلا به بیماری‌های تنفسی و کرونا را افزایش می‌دهد.

این خبر را به اشتراک بگذارید