• سه شنبه 18 اردیبهشت 1403
  • الثُّلاثَاء 28 شوال 1445
  • 2024 May 07
یکشنبه 14 مهر 1398
کد مطلب : 83185
+
-

پخت نان محلی برای زائران اربعین

پخت نان محلی برای زائران اربعین

جمعی از بانوان شهرستان کهگیلویه با پخت نان محلی از زائران اربعین حسینی در موکب شهدای این شهرستان پذیرایی می‌کنند.

 به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، مسئول موکب شهدای شهرستان کهگیلویه گفت: بانوان شهرستان کهگیلویه بیش از ۱۰۰ هزار قرص نان برای پذیرایی از زائران اباعبدالله الحسین(ع) در موکب شهدای این شهرستان نان محلی پختند.
«سید خدایار زینی‌پور» افزود: نان محلی در روستا‌ها و شهر‌های مختلف شهرستان برای موکب شهدا که در کیلومتر ۵۵ جاده دهدشت به بهبهان است، پخته می‌شود و این کار تا اربعین حسینی ادامه دارد.

او گفت: موکب شهدای شهرستان کهگیلویه از ۱۵ تا ۲۹‌مهر پذیرای زائران اربعین حسینی از ۷ استان داخلی و 2 کشور افغانستان و پاکستان است.

زینی‌پور افزود: سال گذشته بیش از ۴۰۰ هزار خدمت به زائران اربعین حسینی ارائه شد و امسال هم خدماتی از جمله اسکان، نمازخانه، وعده‌های غذایی شامل صبحانه، ناهار و شام، و نوشیدنی‌هایی از قبیل چای، دمنوش، آب و شربت به زائران داده می‌شود.

این خبر را به اشتراک بگذارید