رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس با اشاره به اقدامات انجامشده به منظور ثبت جهانی انجیر گفت: آخرین ویرایشهای بسته ثبت جهانی انجیر توسط مؤسسه پژوهشهای برنامهریزی و اقتصاد کشاورزی انجام و به دفتر فائو ارسال شده است.
به گزارش تسنیم، «محمدمهدی قاسمی» در بازدید از باغهای انجیر استهبان اظهارکرد: احداث باغ بَر انجیر تولید بیشتر محصول و کاهش قیمت بَرانجیر را به دنبال دارد. به گفته وی، بزرگترین انجیرستان دیم دنیا با یک اکوسیستم خاص در استهبان قرار دارد و سنتها و دانش بومی حاکم به توسعه این باغهای قدیمی کمک کرده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اقدامات انجامشده به منظور ثبت جهانی انجیر تصریح کرد: آخرین ویرایشهای بسته ثبت جهانی انجیر توسط مؤسسه پژوهشهای برنامهریزی و اقتصاد کشاورزی انجام گرفته و به دفتر فائو ارسال شده و منتظریم در کوتاهمدت جشن ثبت جهانی انجیر را با مردم استهبان برگزار کنیم.
قاسمی یادآور شد: مکانهای خاصی مانند انجیرستان استهبان که بر پایه دانش بومی بنیان نهاده شده و پایداری خود را به صورت طبیعی حفظ کردهاندند، به عنوان یک ظرفیت ویژه برای استهبان، استان فارس و ایران مطرح شدهاند. به گفته وی، با ثبت جهانی انجیرستان دیم استهبان یک ظرفیت جهانی برای حفظ و حراست آن ایجاد میشود.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه قسمت عمدهای از انجیر تولیدی به خارج از کشور صادر میشود افزود: صادرکنندگان ضمن توجه به مسائل بستهبندی محصول و پیدا کردن مقاصد صادراتی جدید غیر از کشورهای معمول مثل چین باید کشورهایی برای صادرات انتخاب کنند که کمترین میزان تعرفهها را داشته و مطالباتشان سهلالوصولتر باشند. قاسمی حضور و استفاده از ظرفیت استارتآپها به منظور شناساندن محصول انجیر به مردم کشور و دیگر نقاط دنیا را بسیار مهم دانست.
انجیرستان دیم استهبان ثبت جهانی میشود
در همینه زمینه :