• شنبه 8 اردیبهشت 1403
  • السَّبْت 18 شوال 1445
  • 2024 Apr 27
چهار شنبه 30 مرداد 1398
کد مطلب : 73652
+
-

7 غذای سنتی اردبیل ثبت ملی شد

میراث
7 غذای سنتی اردبیل ثبت ملی شد

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل از ثبت ملی مهارت تهیه 7 نوع غذای سنتی استان اردبیل خبر داد.

«کریم لطفی» در گفت‌وگو با ایرنا، این خوراکی‌ها را کته‌نان با سبزی، پیچاق قیمه، قره حالوا، قیماق، هدیک آشی، فطیر مشگین‌شهر و قوروت اعلام کرد و گفت: تمامی مهارت‌های ذکرشده در میراث ناملموس کشور به ثبت رسیده تا علاوه بر صیانت از آن، بتوان برای معرفی گسترده‌تر غذاهای سنتی استان اقدام کرد.وی همچنین از تهیه پرونده ثبت ملی مهارت تهیه باسدیرماپلو، خشیل موران، قره شیقالات و شیرینی سه‌گوش اردبیل خبر داد.

این مسئول با بیان این‌که ثبت ملی آثار فرهنگی، تاریخی و طبیعی فرصتی با هدف انتقال میراث فرهنگی و تاریخی به آیندگان با جدیت دنبال می‌شود اظهار کرد: ثبت این آثار موجب تقویت گردشگری غذا و مستند شدن مهارت تهیه غذاهای سنتی می‌شود، آن هم در حالی که استان اردبیل ظرفیت بالایی در گردشگری غذایی دارد.

این خبر را به اشتراک بگذارید