دانشمندان سازمان جهانی بهداشت اعلام کردند: علاقه وافر مردمان آسیا به گوشت مرغ این منطقه را در معرض خطر همهگیری آنفلوانزای مرغی قرار داده است. مدیر مرکز تحقیقات سازمان جهانی بهداشت میگوید: مصرف بالای مرغ و افزایش ویروسهایی که با مرغها سازگاری یافتهاند میتواند به فراگیری این بیماری در آسیا منجر شود. «رابرت وبستر» میافزاید: در آسیا مرغ به عنوان یکی از مهمترین منابع پروتئین شناخته شده است و اگر مجاورت محلهای سکونت آدمها و نگهداری مرغها نزدیک باشد، بروز یک همهگیری حتمی است. دانشمندان نگرانند مسافرتهای هوایی و انتقال ویروسها از نقطهای به نقطه دیگر به این همهگیری دامن بزند.
همشهری 24 مرداد 1378
خطر همهگیری آنفلوانزای مرغی در آسیا
در همینه زمینه :