دانشمندان سازمان جهانی بهداشت اعلام کردند: علاقه وافر مردمان آسیا به گوشت مرغ این منطقه را در معرض خطر همهگیری آنفلوانزای مرغی قرار داده است. مدیر مرکز تحقیقات سازمان جهانی بهداشت میگوید: مصرف بالای مرغ و افزایش ویروسهایی که با مرغها سازگاری یافتهاند میتواند به فراگیری این بیماری در آسیا منجر شود. «رابرت وبستر» میافزاید: در آسیا مرغ به عنوان یکی از مهمترین منابع پروتئین شناخته شده است و اگر مجاورت محلهای سکونت آدمها و نگهداری مرغها نزدیک باشد، بروز یک همهگیری حتمی است. دانشمندان نگرانند مسافرتهای هوایی و انتقال ویروسها از نقطهای به نقطه دیگر به این همهگیری دامن بزند.
پنج شنبه 24 مرداد 1398
کد مطلب :
72617
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/Dylx
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved