استاندار فارس گفت: بیمارستانهایی که عملیات اجرایی آنها بالای ۷۰ درصد پیشرفت است در اولویت ساخت هستند.
به گزارش مهر، «عنایتالله رحیمی» در نشست با معاون وزیر بهداشت و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به توانمندی استان فارس در پزشکی اظهار کرد: استان فارس از توانمندیهای زیادی در حوزه علوم پزشکی برخوردار است.
وی در خصوص سابقه تاریخی شیراز در حوزه پزشکی خاطرنشان کرد: سابقه تاریخی این حوزه باعث شده که بیمارانی از استان، کشور و کشورهای دیگر به شیراز مراجعه کنند. استاندار فارس با اشاره به توریسمدرمانی در میان کشورهای حوزه خلیج فارس تاکید کرد: ما در زمینه توریسمدرمانی در چند مدت گذشته در میان کشورهای حوزه خلیج فارس رشد بسیار خوبی داشتهایم.
رحیمی درباره توانمندی دانشگاه علوم پزشکی شیراز یادآور شد: علاوه بر توانمندیهای دانشگاه علوم پزشکی شیراز که به عنوان قطب علمی جنوب کشور همیشه مطرح بوده، قطعا رسیدگی به کاستیهایی که در گذشت زمان ایجاد شده مورد توجه باشد و انتظار میرود وزارت بهداشت در این زمینه حرکتهای رو به رشدی داشته باشد و ما بتوانیم نیازمندیها را پوشش دهیم. وی یادآور شد: مراکز درمانی و بیمارستانها طی چند سال گذشته رشد خوبی در زمینه تجهیزات پزشکی و خدمات سلامت داشتهاند.
استاندار فارس اظهار کرد: درخواستمان این است که ساخت بیمارستانهایی که در دست ساخت هستند سرعت پیدا کند و اولویت ما بر این است که پروژههای درمانی بالای ۷۰ درصد را سریعتر به بهرهبرداری برسانیم.
بیمارستانهای با پیشرفت 70درصد در اولویت تکمیل
در همینه زمینه :