ابطال هفتگی 10 پروانه در اتحادیه رستورانداران مشهد
رئیس اتحادیه رستورانداران مشهد گفت: به دلیل وجود برخی از مشکلات، در هر هفته حدود 10 واحد صنفی پروانه خود را باطل میکنند. به گزارش ایسنا، «حسن امیریان» با اشاره به حجم زائران در شهر مشهد اظهار کرد: وضعیت بازار نسبت به چند سال قبل کمی بهتر شده و از حالت کسادی درآمده اما چندان سودآور نیست. وی در مورد پخت کباب مرغ در رستورانها توضیح داد: این مساله به دلیلی گرانی گوشت نیست، بلکه ذائقه مردم تغییر پیدا کرده است و مردم به دلیل دیابت، فشار خون، قند و امراض قندی از گوشت مرغ استفاده میکنند که سالمتر است و علاوه بر آن نوعی تنوع غذایی و تغییر مزاج مردم است.
رئیس اتحادیه رستورانداران مشهد افزود: در حال حاضر علیرغم بهتر شدن وضعیت بازار همچنان تغییر کاربری در رستورانداران اتفاق میافتد، زیرا در شرایط عادی هر واحد صنفی باید روزانه 200 پرس غذا بفروشد اما در حال حاضر حدود 80 درصد رستورانداران روزانه بین 50 تا 100 پرس غذا میفروشند. امیریان خاطرنشان کرد: به دلیل وجود برخی از مشکلات، در هر هفته حدود 10 واحد صنفی پروانه خود را باطل میکنند و عدهای دیگر نیز طی مراحل اخذ پروانه منصرف میشوند، علت آن نیز سختگیری در اخذ مجوز، کسادی بازار و همکاری نکردن ارگانهاست. وی یادآور شد: با توجه به حجم زائران در مشهد مقدس توصیه میشود که فقط از رستورانهایی غذا تهیه کنند که پروانه کسب آنان در معرض دید مشتری است. امیدوارم مشکلات بهداشتی که در این حوزه وجود دارد حل شود.