زردآلوی مرند در راه برندسازی
فرماندار مرند: 17 نوع زردآلو و محصولات جانبی آن در این شهر نیازمند برندسازی است
اشرف شفیعی| تبریز - خبرنگار:
باغداران مرندی که بیشترین زردآلوی آذربایجان شرقی را تولید میکنند، از نبود فروش مناسب و حضور دلالها در این حوزه گلهمند هستند. آذربایجان شرقی رتبه اول تولید زردآلو را در کشور دارد و شهرستان مرند بیشترین تولید زردآلوی استان را عهدهدار است. بیش از 30 درصد زردآلوهای استان تنها در باغهای مرند تولید میشوند که از انواع آن میتوان به زردآلوی عسگری به عنوان یکی از گرانترین و باکیفیتترین زردآلوهای کشور اشاره کرد. با توجه به این حجم از تولید، نیاز به بهبود وضعیت فروش زردآلو در این شهر به شدت احساس میشود. فرماندار شهرستان مرند درباره وضعیت تولید زردآلو در این شهرستان میگوید: سالانه 73 هزار تن زردآلو در آذربایجان شرقی تولید میشود که 23 هزار تن آن تولید باغهای مرند است. این میزان نشان از اهمیت این محصول در اقتصاد مرند دارد.
«داود گرشاسبی» به گلایههای باغداران در زمینه فروش این محصول و حضور دلالان در این حوزه اشاره و اظهار میکند: تجاریسازی این محصول، ایجاد فروشگاههای عرضه و تقویت تعاونیها، برگزاری نمایشگاههای عرضه مستقیم و همچنین تقویت کارگاههای محصولات تبدیلی در این زمینه صورت میگیرد و دنبال میشود.وی میافزاید: همچنین برندسازی محصول زردآلو میتواند موجب افزایش قیمت و فروش آن شود و در عین حال باغداران را ملزم به ارتقای کیفیت برای حفظ برند کند. این مهم، با توجه به تولید محصولات منحصر به فرد در این شهرستان تحقق میپذیرد و میتواند به راحتی جامه عمل بپوشد.