• سه شنبه 2 اردیبهشت 1404
  • الثُّلاثَاء 23 شوال 1446
  • 2025 Apr 22
سه شنبه 4 تیر 1398
کد مطلب : 61827
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/QMV7
+
-

معابر حاشیه بجنورد آسفالت می‌شود

معاون عمرانی و امور زیربنایی شهردار بجنورد گفت: امسال قرار است اجرای آسفالت در حدود ۵۰۰ هزار متر‌مربع از معابر مرکز استان با ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار به انجام برسد. به گزارش ایرنا، «مجتبی پارساپور» با بیان این‌که بخش بسیار زیادی از فعالیت‌های عمرانی و آسفالت معابر شهر به نقاط حاشیه‌ای شهر سوق یافته است، گفت: ۳۰۰ هزار متر‌ مربع از آسفالت معابر در نقاط حاشیه‌ای شهر انجام می‌شود. وی افزود: اکنون اجرای آسفالت برخی نقاط همچون معابر ملکش در اطراف شهر بجنورد پایان یافته است و در این نقاط شاهد پایان معابر خاکی هستیم. 

پارساپور درباره تأمین قیر رایگان برای سرعت دادن به پروژه‌های عمرانی شهر بجنورد گفت: پارسال تأمین ۴۷۰ تن قیر رایگان برای مرکز استان در نظر گرفته شد اما از این میزان کمتر از ۳۰۰ تن به دست آمد. معاون عمرانی و امور زیربنایی شهردار بجنورد خاطرنشان کرد: امسال هم بیش از ۱۱ هزار تن قیر رایگان درخواست شده که البته هنوز محقق نشده است. وی گفت: اکنون اجرای آسفالت معابر بجنورد در قالب ۲۵۰ میلیارد ریال قرارداد توسط پیمانکار در دست اجراست. 

وی درباره انجام لکه‌گیری‌های آسفالت معابر شهر بجنورد گفت: آسفالت قریب به اتفاق معابر شهر مستهلک و پیر شده و نیاز به ترمیم و یا روکش دارد، اما اعتبار برای انجام این اقدام محدود است. معاون عمرانی و امور زیربنایی شهردار بجنورد افزود: اکنون لکه‌گیری آسفالت معابر در نقاط مختلف استان در حال انجام است و در این زمینه، روزانه ۱۰ اکیپ مشغول به کار هستند.

این خبر را به اشتراک بگذارید