• سه شنبه 18 اردیبهشت 1403
  • الثُّلاثَاء 28 شوال 1445
  • 2024 May 07
شنبه 30 دی 1396
کد مطلب : 4654
+
-

صدور بی‌رویه مجوز فست‌فودها بازنگری می‌شود

صدور بی‌رویه مجوز فست‌فودها بازنگری می‌شود

زهرا عبداللهی، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت:

یکی از برنامه‌های این دفتر، شناسایی غذاها و خوراک‌های محلی مناطق مختلف کشور است. یکی از اقداماتی که در کارگروه بین بخشی تغذیه و امنیت غذایی در دبیرخانه شورای‌عالی سلامت و امنیت غذایی دنبال می‌شود این است که وزارت صنعت، معدن و تجارت در صدور بی‌رویه مجوز برای فست فودها، بازنگری کرده و صدور مجوز برای فروش غذاهای محلی و ایرانی را تشویق کند. مردم غذاهای ایرانی را بیشتر دوست دارند و این غذاها ارزش غذایی بیشتری دارند و حاوی مقادیر کمتری از فاکتورهای خطر بیماری‌های غیرواگیرند. تعداد واحدهای عرضه فست فود حتی در روستاها به‌شدت در حال افزایش است و اگر هدف از این کار، افزایش اشتغال است، باید در جهت بهبود تغذیه جامعه و از طریق عرضه غذاهای ایرانی باشد. فست فودهای ایرانی زیادی مانند انواع کوکوها، کتلت‌ها و املت داریم که در مدت زمان کمی آماده می‌شوند و می‌توانند جایگزین فست فودهای فعلی مانند سوسیس و کالباس شوند.

(وبدا)

این خبر را به اشتراک بگذارید