• چهار شنبه 27 تیر 1403
  • الأرْبِعَاء 10 محرم 1446
  • 2024 Jul 17
پنج شنبه 21 دی 1396
کد مطلب : 3926
+
-

دلال‌ها؛ عامل بالا ماندن قیمت گوشت قرمز

دلال‌ها؛ عامل بالا ماندن قیمت گوشت قرمز

رئیس هیأت مدیره اتحادیه مرکزی دامداران با انتقاد از بالا بودن فاصله قیمت گوشت قرمز از دامداری تا بازار مصرف به ایسنا، گفت: دلالان و واسطه‌های سودجو عامل گرانی گوشت قرمز در بازار هستند.

حسین نعمتی، افزود: با وجود افزایش قیمت ۹۰درصدی نهاده‌های تولید مانند یونجه، قیمت دام زنده به‌دلیل افزایش بی‌رویه واردات گوشت قرمز با کاهش قیمت ۲۰درصدی نسبت به گذشته مواجه شده اما قیمت گوشت قرمز در بازار همچنان بالاست. به گفته وی، با وجود کاهش قیمت دام زنده به کیلویی ۱۲ تا ۱۳ هزار تومان، حداکثر قیمت منطقی برای گوشت قرمز گوساله کیلویی ۳۵هزار تومان و گوشت قرمز گوسفندی با استخوان در همین حدود و حتی کمتر است اما قیمت گوشت قرمز در بازار تغییری نکرده است.

این خبر را به اشتراک بگذارید