گنجاندن یک تا 2میانوعده مغذی متشکل از انواع میوهها میتواند بهترین مکمل برای تکمیل وعدههای غذایی دانشآموزان با شروع سال جدید تحصیلی باشد.
به گزارش همشهری، میوهها نهتنها مواد خوراکی بسیار مفیدی برای تغذیه کودکان و نوجوانان محسوب میشوند، بلکه با دارا بودن انواع ویتامینها بهویژه ویتامینهای A، C و همچنین فیبر، ضمن تامین بخش قابل توجهی از انرژی مورد نیاز دانشآموزان، در تمرکز آنها در کلاس درس و مدرسه نیز میتوانند مؤثر باشند. علاوه بر میوههای تازه همچون سیب، پرتقال، نارنگی، موز و کیوی، میوههای خشک مانند کشمش و توت و برگهها مانند هلو و زردآلو نیز میانوعدههای مناسبی برای دانشآموزان هستند، ضمن اینکه به این فهرست میتوان محصولاتی همچون خیار، گوجه فرنگی و هویج، انواع مغزها مانند گردو و خرما را نیز اضافه کرد.
همچنین جایگزین کردن لقمههای نان و پنیر و سبزی، نان و پنیر و گردو یا نان و پنیر و خیار و گوجه به جای انواع ساندویچها همچون سوسیس و کالباس و انواع تنقلات مانند پفک و چیپس، در اصلاح سیستم تغذیهای کودکان و نوجوانان بسیار مؤثر است و بهبود عملکرد دانشآموزان را در پی دارد. دکتر برلیانت بزرگمهر، متخصص تغذیه، نوع تغذیه دانشآموزان را بسیار مهم قلمداد میکند و میگوید: «مصرف میوههای تازه بهخصوص سیب با پوست که در منزل شسته و ضدعفونی شده باشد، با توجه به خواص شگفتانگیز آن، بسیار مفید است.» نرگس جوزدانی یکی دیگر از متخصصان تغذیه، با تأکید بر اینکه میانوعده برای دانشآموزان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، میگوید: «مصرف انواع ماهی بهعنوان منبع غنی امگا3 در افزایش هوش و تمرکز دانشآموزان تأثیر به سزایی دارد، ضمن اینکه گردو نیز منبع امگا3 است.»
سودابه نعمتی، دیگر متخصص تغذیه، مصرف میانوعده را علاوه بر تسریع در روند رشد کودکان و نوجوانان، در پیشگیری از اضافه وزن آنها مؤثر میداند و میگوید: «نان و پنیر و سبزی یا نان و پنیر و گردو، میانوعدههای مناسب و سرشار از مواد مغذی هستند.»
یکشنبه 1 مهر 1397
کد مطلب :
31435
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/2qGA
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved