• یکشنبه 17 آبان 1405
  • ٢٨ جمادى الأولى ١٤٤٨
  • 2026 Nov 08
یکشنبه 17 آبان 1405
کد مطلب : 284432
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/Yvq2Y
+
-

خبرهایی که نمی‌بینید

رایزنی با ۱۲وزیرخارجه در ۴۸ساعت
سیدعباس عراقچی، وزیر امورخارجه از گفت‌وگوهای تلفنی با ۱۲همتای منطقه‌ای در ۴۸ساعت گذشته خبرداد و گفت: دراین رایزنی‌ها، ضمن بررسی آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، بر حق مشروع ایران در دفاع از امنیت‌ملی و ضرورت شکل‌گیری ترتیبات امنیتی منطقه‌ای بدون مداخله قدرت‌های فرامنطقه‌ای تأکید شد.



تلاش ونس برای ساختن «برند سیاسی» مستقل از ترامپ
به‌دنبال کاهش محبوبیت ترامپ و نقش پررنگ وی در شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره، جی‌دی‌ونس تلاش می‌کند برای انتخابات ۲۰۲۸ یک برند تازه از خودش بدون سایه ترامپ بسازد. ونس در روزهای پایانی کارزار انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا، با تغییر تاکتیک سیاسی خود تلاش کرد کمتر از ترامپ سخن بگوید.

ادامه اعتراضات مردمی در عراق به بسته ماندن گذرگاه چذابه
با گذشت ۱9روز از تعطیلی گذرگاه الشیب میان مرز عراق و ایران، اهالی استان میسان عراق بار دیگر مقابل این گذرگاه تجمع کردند و نسبت به تعطیلی کسب‌وکار و فعالیت اقتصادی خود در این گذرگاه دست به تظاهرات زدند. در این راستا ویدئوهای منتشر شده از تنش و درگیری میان معترضین و نیروهای امنیتی حکایت دارد.



 

این خبر را به اشتراک بگذارید